Головна Новини Чоловік авто Життя до Tesla: перші автомобілі Ілона Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Життя до Tesla: перші автомобілі Ілона Маска

Ілон Маск встиг побувати за кермом автомобіля Джеймса Бонда, а також потрапити у серйозне ДТП

12 березня 2020, 11:15 comments3231
Поділіться публікацією:
Життя до Tesla: перші автомобілі Ілона Маска

Ілон Маск відомий як розробник електромобілів. Але це зовсім не означає, що він ніколи не сидів за кермом дизельних авто. На чомусь же треба було їздити до того, як був створений перший електромобіль! Сьогодні ми вам розповімо, на яких автомобілях їздив Ілон Маск.

Перший автомобіль: BMW 320i

OLrjujWB4E94qsuaZ--ZjcWwq.jpg

У 1994 році Маск вперше проявив себе як інженер. Він придбав старий BMW 320i і сам його відремонтував. Правда, машині це не особливо допомогло: у машини прямо під час їзди відвалилося колесо. За кермом був співробітник однієї з перших компаній Ілона Zip2.

Перша "крута" машина: E-Type Jaguar

vfcA28oOkgyfZ8V2r12aGcOY9.jpg

Справжній витвір мистецтва Маск придбав за перші "бонуси" від компанії Zip2. Ще в 17 років мільярдерові подарували книгу про легендарниі кабріолети, і саме Jaguar E-Type він мріяв придбати за будь-яку ціну.

Самий розкішний авто: McLaren F1

1y540W5VX6QYtdE8ezo2LtVoC.jpg

На продаж PayPal Маск примудрився заробити $180 мільйонів. З цієї суми він виділив гроші, щоб витратитися на свою головну мрію: McLaren F1, на якому він їздив на роботу. Саме на цій машині винахідник електромобілів потрапив у серйозне ДТП: перевищив швидкість, занадто різко перебудувався, вилетів на зустрічну смугу і врізався в огорожу. З ним тоді був його колега Пітер Тіл.

Машина-примха: Lotus Esprit Джеймса Бонда

qG_UxVBBz96b2QIhFnV3Z3219.jpg

В одному з інтерв'ю Ілон розповів, в якому захваті він був від автомобіля Джеймса Бонда. Особливо від його здатності перетворюватися в субмарину. І він її купив за мільйон доларів. Правда, мільярдера чекало страшне розчарування: заповітна кнопка не працювала. І Маск заприсягнувся, що настане час, коли його Tesla зможуть перетворюватися на підводний човен.

Інші авто Маска

nDrSpYXNg_62XoLBxtuCXsRin.jpg

Крім усього вищесказаного, Маск володіє лімітованою моделлю Hamann BMW M5 з двигуном потужністю 720 кінських сил, Porsche 911 і Ford Model T, першою машиною, зібраною на конвеєрі. Також в його гаражі є всі моделі Tesla. Навіть ті, які ще не вийшли на широкий ринок.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Ілон Маска досягла важливого рубежу у виробництві електромобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!