Головна Новини Чоловік авто Топ-3 автомобіля з дизайном від знаменитих модних брендів
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 автомобіля з дизайном від знаменитих модних брендів

Кілька гібридних автомобілів, які з'явилися на світ завдяки вдалій співпраці автовиробників і талановитих кутюр'є

23 березня 2020, 11:37 comments2268
Поділіться публікацією:
Топ-3 автомобіля з дизайном від знаменитих модних брендів

Швидкість і потужність автомобіля — це важливі критерії оцінки. Але також важливий комфорт водія і крутість зовнішнього вигляду. Саме тому деякі автовиробники почали співпрацювати з популярними брендами модної індустрії, щоб їх автомобілі вражали одним своїм зовнішнім виглядом. На деякі з цих цікавих екземплярів неодмінно варто поглянути.

Citroen і Lacoste

xUgOEo_rvX4Zq_iXYYexi2f-i.jpg

Досить незвичайний концепт-кар від компанії Citroen і бренду Lacoste вперше був представлений на Паризькому автосалоні 2010 року. Головним посилом моделі було об'єднання світу авто, спорту і моди. Втім, виробники мали намір лише привернути до себе увагу. Автомобіль так і не вийшов на широкий ринок. Двері машини були відсутні, як і приладова панель з дахом. Нагорі знаходилося щось на зразок балки у формі букви Т, а передні фари і зовсім були приховані під кузовом.

MINI і С. P. Company

Mpfw4ZTeG3vbUpxjbwbjKkscH.jpg

Спільне дітище автовиробника MINI і італійського бренду С. P. Company відрізнялося контрастними помаранчевим Orange Vitamin і насиченим зеленим Jungle Green забарвленням. Дизайн мав характерні риси C. P. Company — алюзію на лінзи (капюшони курток C. P. проводилися з лінзами — орієнтованість на гонщиків), логотип, кишені і шрифти. Технічні характеристики не були змінені: мотор Cooper S на 190 кінських сил залишився колишнім.

Lamborghini і Versace

a8ABJsqtkwc8mRQ7IWBfOq2zZ.jpg

У 2008 році дизайнери Versace об'єднали зусилля, щоб створити унікальний Lamborghini Murciélago LP 640 Roadster Versace. Автомобіль був розроблений під замовлення і з грецькими мотивами. Вперше машина була представлена на Паризькому автосалоні в 2006 році: 631-сильний, 6,5-літровий двигун V12, з сидіннями з м'якої шкіри наппа з виконаними вручну вишивками, прикрашеною приладовою панеллю і центральною консолю.

Ось такі оригінальні гібриди з'явилися на світ завдяки вдалій співпраці автовиробників і модних брендів. Також видання "Коментарі" розповість про десяти найбільш продаваних автомобілів в світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!