Головна Новини Чоловік авто Річки не перешкода: унікальні моделі автомобілів-амфібій
commentss НОВИНИ Всі новини

Річки не перешкода: унікальні моделі автомобілів-амфібій

Чотири неймовірних моделі автомобілів-амфібій, які були створені ентузіастами

27 березня 2020, 12:34 comments3815
Поділіться публікацією:
Річки не перешкода: унікальні моделі автомобілів-амфібій

Ідея створити автомобіль-амфібію в першу чергу зародилася в головах у військових. Перспектива швидко долати водні рубежі і стрімко атакувати ворога приваблювала багатьох воєначальників. Але незабаром з'явилися і цілком цивільні моделі автомобілів-амфібій. Сьогодні ми розглянемо деякі з них.

Hydra Spyder

OuT1g-vxZP0D133Dou2jTo9UY.jpg

Виробництво “відкритої“ амфібії стартувало в 2006 році. Автомобіль перетворюється в амфібію всього за десять секунд — під час руху по воді колеса машини акуратно складаються під корпусом. Швидкість Hydra Spyder на суші складає до 160 км / год, а на воді до 48 км / год.

Gibbs Aquada

HIdOtqt75ww1T_QJBvbPq2YRr.jpg

Швидкий плаваючий автомобіль. Його створив конструктор Алан Гіббс. Ця амфібія розганяється до 160 км / год на суші і до 60 км / год на воді. До того ж Гіббс встановив рекорд, перепливши Ла-Манш на своїй машині. Це зайняло у нього 1 годину 40 хвилин і 6 секунд.

Dutton Surf

0FL8_3fz9e5z_mCyJ0VRYFJ_m.jpg

Британський винахідник Тім Даттон займається створенням незвичайних машин вже 40 років. Він може похвалитися таким проектом, як Dutton Surf. Це невелика амфібія з м'яким складним дахом. Кузов авто запозичений у човна, а автомобільне шасі допоможе без проблем вибратися на берег і продовжити пересування, як на звичайному автомобілі.

SeaRoader Lamborghini

RhdEtd4hcdmxmnNLzOSo-U0_z.jpg

Ідея створити плавучу модифікацію Lamborghini Countach з'явилася в голові британських раціоналізаторів. Ця машина є нічним кошмаром для дизайнерів та інженерів Lamborghini. Тим не менш, їй вдалося поплисти. На машину поставили підводні крила і гребні гвинти.

Ці автомобілі можуть з легкістю підкорити як сухопутні шляхи, так і водні. Також видання "Коментарі" розповість на яких автомобілях їздив Ілон Маск до Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!