Головна Новини Чоловік авто За кілька секунд: трійко автомобілів з найбільш крутим розгоном
commentss НОВИНИ Всі новини

За кілька секунд: трійко автомобілів з найбільш крутим розгоном

Короткий огляд автомобілів, які здатні в кілька секунд набрати приголомшливу швидкість

1 квітня 2020, 11:52 comments2241
Поділіться публікацією:
За кілька секунд: трійко автомобілів з найбільш крутим розгоном

Якщо бути зовсім чесним, то що такого особливого в здатності машини розігнатися до ста кілометрів за дві секунди? В умовах міських вулиць ця здатність не має ніякого сенсу. Але з іншого боку, в житті буває всяке і, можливо, настане такий момент, коли така можливість автомобіля буде життєво необхідна. Саме тому ми представимо вам першу трійку найрізкіших SUV за версією 2019 року.

Hennessey Jeep Grand Cherokee Trackhawk

0 — 100 км/год за 2,3 секунди*

7H82MxsQQfu0N6nsfgKKA0TQL.jpg

Відразу про "зірочку" — це час не 0-100 км/год, а по-американськи — 0-96 км/ч. І цей час було встановлено на автомобілі, взутим в дрегові шини з великим зчепленням. "Стандартний" позашляховик вже є сам по собі самим швидким SUV з двигуном внутрішнього згоряння, розганяючись до 96 км/год за 3,5 секунди, але більше тисячі кінських сил від 6,2-літрового V8 з механічним нагнітачем від Hennessey робить його на секунду швидшим.

Tesla Model X P100D

0 — 100 км/год за 2,9 секунди

KIQTo8PPkYatf5tMVIJ01hm4M.jpg

Навіть без режиму Ludicrous Model X 100D здатний розігнатися до сотні кілометрів швидше, ніж за п'ять секунд. Але якщо ви хочете більшого, то за доплату в розмірі 45 000 доларів зможете отримати менший запас ходу, але набагато більше швидкості. І літеру P на кришці багажника.

Lamborghini Urus

0 — 100 км/год за 3,6 секунди

EeMynEKFKYYN0QCBbNvhKpVbn.jpg

Минуло багато років. І тепер, коли він серед нас, жити стало цікавіше. Шкода, звичайно, що відсутні версії з V10 або V12, але 650-сильна версія твинтурбового 4,0-літрового V8 (як у Bentley, Audi і т. д.) означає не тільки 3,6 секунди до сотні, але і 305 км/год до обмежувача швидкості.

Такою є перша трійка найбільш різких SUV за минулий рік. Залишається лише гадати, що для нас готує 2020 рік, а поки видання "Коментарі" розповість, власники яких автомобілів мають успіх у дівчат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!