Головна Новини Чоловік авто Бійці невидимого фронту: як тренуються механіки Формули 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці невидимого фронту: як тренуються механіки Формули 1

Навантаження, які повинні витримувати ці хлопці, вимагають важких і постійних тренувань

6 квітня 2020, 17:00 comments2238
Поділіться публікацією:
Бійці невидимого фронту: як тренуються механіки Формули 1

Спортсменам необхідно багато і регулярно тренуватися, щоб досягти результату, завоювати медаль і стати героями публіки. Це стосується і водіїв Формули 1. Але багато хто забуває про справжніх бійців невидимого фронту, без яких Формулу 1 неможливо уявити. Мова йде про механіків.

Щоб витримати довгі дні напруги і при цьому злагоджено, вміло та ефективно виконувати свої обов'язки, механіки повинні постійно тренуватися. Крім того, що ці спеціалісти до автоматизму відпрацьовують процес заміни покришок в боліді, вони багато часу присвячують фізичним тренуванням. В першу чергу ці хлопці займаються наступними видами спорту.

Пробіжки і велоспорт

По-перше, регулярні пробіжки. Така вправа допомагає підготувати організм до навантажень — розігріти м'язи, а також підтримувати їх у функціональному стані. По-друге, велосипедні прогулянки — це відмінне доповнення до основних тренувань, яке розвиває витривалість і правильне дихання.

6Dat_XwYgikbbuHCghFWKNWdk.jpg

Плавання

Дихання важливе для механіків, як і витривалість. У цьому відмінно допомагає плавання, яке розвиває м'язи верхньої частини тіла і істотно збільшує об'єм легенів. Звичайно, це далеко не повний список вправ, які роблять хлопці з команди інженерів і механіків (не вистачає ще цих, але по суті — це основа для підготовки.

Силові тренування

Природно, маса боліда і його комплектуючих — немаленька. Тому силові тренування стають невід'ємною частиною підготовки команди механіків. Також механіки займаються кроссфітом, щоб за короткий час легко підняти і перенести шину з диском або утримати домкрат, який, до речі, по потужності — як невеликий мопед.

Як бачиш, життя механіка Формули 1 не проходить в барах після вдалого робочого дня. Ці хлопці змушені тренуватися з практично армійськоїю віддачею. Щоб ти також відчував себе повним сил, як і вони, видання "Коментарі" розповість про п'ять унікальних технік віджимання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!