Головна Новини Чоловік авто Автомобілі, які будуть зняті з виробництва в цьому році. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобілі, які будуть зняті з виробництва в цьому році. Частина 1

Навіть для найбільш крутих автомобілів настає час, коли їм доводиться покинути дороги

7 квітня 2020, 11:39 comments3560
Поділіться публікацією:
Автомобілі, які будуть зняті з виробництва в цьому році. Частина 1

Навіть у найбільш крутих автомобілів настає момент, коли їх час минає. Їм на зміну приходять нові моделі, з неймовірними характеристиками і можливостями. Але не варто забувати про старі моделі. З багатьма з них пов'язана ціла епоха! Саме тому ми вирішили віддати данину поваги тим автомобілям, які будуть зняті з виробництва в цьому році. Ми розповімо вам про десятку кращих, які йдуть зі сцени з високо піднятою головою.

Alfa Romeo 4C

NEsZjexC6r9SLKuyt3kDppVvm.jpg

Справжній італійський жеребець, точніше, ціла упряжка жеребців на 240 кінських сил. Але на батьківщині його (в Італії) вже не купити. А ось в США ще парочка залишилася, у дилерів. Але, як водиться, продовження не буде, і коли скінчаться запаси, історія Alfa Romeo 4C закінчиться.

Aston Martin Vanquish S

_c3IicXKXLbHc284S0zQDAedF.jpg

Спорткари теж не вічні, і нас покине Aston Martin Vanquish. Втішає любителів "астона" те, що у нього є гідний наступник — DBS Superleggera, що володіє таким же потужним V12. Але швидше, це явно.

Chevrolet Volt

RuCl0RysVtJwgG5xs5SEmq7zq.jpg

Коли про гібридні автомобілі ще мало хто чув, бензоелектричний ліфтбек Volt став проривом на автомобільному ринку. Зараз, коли у будь-якого автовиробника є власна гібридна лінійка, продажі Volt різко впали, так що Chevrolet вирішила з ним покінчити.

BMW 6-ої серії Gran Turismo

GhJ86sx7DPaq9_MR2_9xdYe8y.jpg

Баварці теж не залишилися у боргу і на зміну шостій серії представили нову восьму. Купе, кабріолет, а нещодавно і чотирьохдверний кузов стали доступні фанатам "бехи", причому як в звичайному, так і в "зарядженому" виконанні.

Audi TT

hQXjOWYYd5xBA7h7aYjKjZdDy.jpg

Культова довгограюча модель Audi (представлена вперше в 1995 році!) відходить у минуле. Автомобіль планують замінити невідомою електричною моделлю.

У наступній частині статті ми розповімо вам про ще п'ять моделей, які підуть зі сцени в цьому році. А щоб підняти вам настрій, видання "Коментарі" розповість про три найбільш божевільних гонки в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!