Головна Новини Чоловік авто Автовиробник Toyota представить одразу дві версії нового позашляховика
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробник Toyota представить одразу дві версії нового позашляховика

Новий позашляховик Toyota буде представлений у версії електромобіля і моделі з бензиновим двигуном

14 квітня 2020, 14:39 comments2287
Поділіться публікацією:
Автовиробник Toyota представить одразу дві версії нового позашляховика

Останнє велике оновлення Toyota Harrier датується 2014 роком. Минуло вже шість років з тих пір, як позашляховик отримав реконструкцію, а це означає, що нове покоління неминуче. Японський виробник тільки що підтвердив, що запустить 2021 Harrier в червні цього року для місцевого ринку.

Новий Harrier буде доступний в двох модифікаціях, коли справа доходить до його силових агрегатів. Існує гібридна модель, в якій використовується 2,5-літровий рядний чотирициліндровий двигун з безпосереднім уприскуванням, який підтримується одним або двома електродвигунами залежно від компонування. Версія FWD має пікову потужність 218 кінських сил (160 кВт), в той час як модель AWD трохи могутніша при 222 кінських силах (163 кВт). Потужність від двигуна внутрішнього згоряння досягає коліс через електричну безступінчасту коробку передач.

Існує також звичайна модель з бензиновим двигуном, яка оснащується 2,0-літровим двигуном, який виробляє максимальну потужність 171 кінських сил (126 кВт) при 6600 об / хв і 153 фунт-фут (207 ньютон-метрів) при 4800 об / хв. Чотирициліндровий двигун з'єднаний з коробкою передач CVT з прямим перемиканням. Як гібридні, так і стандартні газові моделі будуть доступні в конфігураціях з переднім і повним приводом.

Новий Harrier також буде оснащений набором систем безпеки і допомоги, включаючи сімейство технологій Toyota Sense Safety Sense. Він включає в себе систему безпеки перед зіткненням, яка виявляє пішоходів вдень і вночі, а також велосипедистів протягом дня. Toyota також з гордістю відзначає, що 2021 Harrier стане першою моделлю бренду, оснащеною цифровим дзеркалом для салону.

Автовиробник обіцяє випустити свій новий позашляховик в Японії "приблизно в червні 2020 року", коли він надійде в продаж з вибором із семи кольорів кузова. 19-дюймові колеса будуть стандартними.

Як повідомляло видання "Коментарі", Toyota почала випускати 500-600 масок в тиждень на 3D-принтері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!