Головна Новини Чоловік авто Volkswagen відновлює роботу заводів по всьому світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Volkswagen відновлює роботу заводів по всьому світу

Автоконцерн Volkswagen почне поступово відновлювати виробництво в різних країнах вже з понеділка, 20 квітня.

16 квітня 2020, 11:32 comments4127
Поділіться публікацією:
Volkswagen відновлює роботу заводів по всьому світу

Німецький автовиробник Volkswagen, починаючи з понеділка, відновлює роботу заводів по всьому світу. Про це повідомляє DW. Свого часу виробництво довелося поставити на паузу через спалах коронавірусу.

Запускати виробництво будуть поетапно. Першими на роботу повернуться працівники підприємства в Німеччині. 20 квітня в Цвіккау почнуть виготовляти електромобілі ID3. Підготовка до цього процесу вже почалася. Варто зазначити, що це вперше автомобільний концерн спробує запустити в серійне виробництво електрокари. Перші машини повинні зійти з конвеєра вже до кінця поточного року. За кілька років автовиробник планує зібрати і продати близько 20 мільйонів таких машин.

Після заводу в Цвіккау, виробництво відновлять у Емден, Ганновері і Вольфсбурзі. Там старт роботи запланували на 27 квітня.

Одночасно автогігант почне запускати в роботу заводи за межами Німеччини. З понеділка відкриють підприємство в Братиславі (Словаччина). А вже через тиждень — у США, Росії, Іспанії та Португалії.

В останню чергу до виробництва автомобілів повернуться робітники в Південно-Африканській республіці, а також у країнах Північної Америки: Бразилії, Аргентині та Мексиці. Там заводи, закриті на час карантину, почнуть відновлювати роботу в травні.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що автовиробник "Lamborghini" почав виробництво медичних масок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!