Головна Новини Чоловік авто У Європі більш ніж на 50% впали продажі нових легкових автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Європі більш ніж на 50% впали продажі нових легкових автомобілів

Найбільше продажі нових автомобілів скоротилися в Італії

17 квітня 2020, 14:33 comments1476
Поділіться публікацією:
У Європі більш ніж на 50% впали продажі нових легкових автомобілів

У березні реєстрація нових автомобілів в Європі впала на 51,8% – до 853 077 автомобілів в країнах Європейського Союзу, Великобританії та Європейської асоціації вільної торгівлі (EFTA). Про це свідчать статистичні дані Європейської асоціації автомобільної промисловості (ACEA).

Продажі впали на всіх ринках ЄС, до того ж Італія повідомила про найбільше падіння – на 85,4%. У той же час у Німеччині кількість реєстрацій нових авто знизилося на 37,7%, у Франції – на 72,2%, в Іспанії – на 69,3%.

Продажі автомобілів Volkswagen Group в березні знизилися на 43,6%, в той час як Renault і PSA Group фіксують падіння на 63,7% і 66,9% відповідно.

Продаж автомобілів виробництва BMW, яка була в числі небагатьох автовиробників, які повідомили про збільшення європейських продажів у попередні місяці, впала на 39,7%, у той час як попит на конкурента – Daimler – знизився на 40,6%.

Зниження кількості реєстрацій відбувається у зв'язку з тим, що більшість автосалонів в Європі були закриті у другій половині березня в рамках заходів зі стримування пандемії.

Раніше "Коментарі" писали, що в Грузії заборонили громадянам їздити на легкових автомобілях. Заборона починає діяти вже сьогодні, 17 квітня, опівдні за місцевим часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!