Головна Новини Чоловік авто Ілон Маск розповів про нові можливості Cybertruck
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів про нові можливості Cybertruck

Електропікап Tesla Cybertruck зможе певний час триматися на воді

23 квітня 2020, 13:34 comments3054
Поділіться публікацією:
Ілон Маск розповів про нові можливості Cybertruck

Генеральний директор Tesla Ілон Маск написав у Twitter, що електромобіль Cybertruck може навіть залишатися на плаву у воді. Як довго, однак, поки що відомий винахідник не повідомив.

Здатність Cybertruck триматися на воді — безцінна особливість, яка, ймовірно, стане ключовим пунктом продажу для майбутнього автомобіля. Як зазначається у твіті, на який Маск нещодавно відповів, деякі власники пікапів люблять ловити рибу, а іноді це вимагає переправи через струмки, річки або затоплені райони. Тоді Cybertruck необхідно пройти через воду, не пошкоджуючи ні одного з його внутрішніх механізмів. Якщо Cybertruck зможе пробиратися крізь глибокі води і навіть трохи плавати, він перевершить звичайні вантажівки, якими користуються ентузіасти риболовлі, такі як RAM і F-Series.

Коментарі Ілона Маска про те, що Cybertruck може плавати якийсь час, схоже, вказують на інцидент, що стався в 2016 році, коли седан Model S зіткнувся з глибокими повеневими водами в тунелі. Під час інциденту водій повністю електричного автомобіля зміг покинути цей район, використовуючи Model S в якості свого роду човна.

Пізніше Маск зауважив у своєму акаунті в Twitter, що хоча Tesla не рекомендує використовувати свої транспортні засоби в якості човна, її електромобілі можуть виживати у воді протягом коротких періодів часу завдяки чутливим компонентам, таким як їхні силові водонепроникні агрегати.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla оновила показники розгону своїх електромобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!