Головна Новини Чоловік авто Як не заснути за кермом: кілька нехитрих прийомів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як не заснути за кермом: кілька нехитрих прийомів

Ці поради допоможуть тобі без проблем витримати довгий шлях по нічній дорозі

28 квітня 2020, 17:19 comments4119
Поділіться публікацією:
Як не заснути за кермом: кілька нехитрих прийомів

Якщо перед тобою лежить шлях, який потрібно подолати та чим швидше, тим краще, то тобі критично важливо не заснути за кермом. Це досить важко, оскільки тіло втомлюється сидіти на одному місці, а також сильно послаблюється концентрація на дорозі, якою ти їдеш. Ми дамо тобі кілька важливих порад, які допоможуть тримати себе у тонусі протягом довгого відрізку шляху.

Енергійний трек

Включи енергійну музику або радіо. Підспівуй пісням і рухайся, щоб не заснути за кермом. Слухай аудіокниги та освітні підкасти.

Увагу

Перемикай увагу на проїжджаючі машини, дивись на знаки, милуйся пам'ятками. Не концентруйся на розмітці дороги або смузі дерев.

Розмовляй

Розмовляй з попутниками, якщо такі є. Дорога здасться коротшою, а сон пропаде. Для цього головне брати балакучих людей, які не будуть давати заснути.

Жуйка

Від дрімоти добре рятує жуйка, коли ти активно рухаєш щелепами. Також для цього підійде насіння. Гарні для перекусу цитрусові фрукти і овочі.

Будь розумним

Головна порада перед поїздкою на великі відстані — це бути розумним. Напередодні поїздки слід добре виспатися і не вживати алкоголь. Не варто переоцінювати можливості свого організму, ти не робот.

Кава

Випий міцної кави або чаю, щоб не спати. Енергетичні напої гарні тільки в крайньому випадку, адже вони навантажують серце. Напої пий повільно і не поспішаючи.

Дотримуйся цих порад і подолати довгий шлях вночі буде не так складно. Але якщо вже зовсім не в моготу, то постарайся знайти місце для стоянки і сну. Також видання "Коментарі" розповість, з чим не варто змішувати алкоголь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!