Головна Новини Чоловік авто Топ-5 найбільш стильних американських автомобілів 60-их
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найбільш стильних американських автомобілів 60-их

П'ять старих автомобілів, які стали втіленням американської мрії

6 травня 2020, 12:50 comments3041
Поділіться публікацією:
Топ-5 найбільш стильних американських автомобілів 60-их

Сучасні автомобілі вражають уяву своїми характеристиками і можливостями. Але іноді так хочеться зануритися в старовину і пригадати, якими були автомобілі в минулі часи. Наприклад, в 60-ті роки минулого століття, коли просто ставили потужніший двигун і на всіх можливих швидкостях мчали в далечінь назустріч незвіданому. Сьогодні ми покажемо п'ять автомобілів, які були найбільш популярні серед американських водіїв у другій половині ХХ століття.

1963 Studebaker Avanti

ipcCz3bHmhOL3n6qpp707kjV1.jpg

Avanti став останньою машиною вмираючої компанії Studebaker. Досить дивний експонат, який можна або любити, або ненавидіти. Є принаймні один привід любити цей олдскульний автомобіль: потужний двигун R-2 229-cid V8 з турбонаддувом і 4-ступінчаста “механіка“.

1967 Mercury Cougar XR-7

qyh8Qocc4Mh-4Uhsi23R7XW0M.jpg

Компанія Ford Motor Company мала підрозділ Mercury. Одного разу господарі компанії вирішили, що цей підрозділ потребує особистого авто класу люкс. Так і з'явився Mercury Cougar XR-7 — іміджевий автомобіль, що відрізняється “британським нальотом“ і 335-сильним V8.

1967 Buick Riviera GS

ClITx7ukG3bRJxgcuFJ8TJYI3.jpg

Витончений автомобіль, у якого крім традиційного 360-сильного V8 є додаткові дискові гальма Bendix.

1969 Pontiac Grand Prix SJ

Os9aMneOWhgRJnyQjsEw6Frxj.jpg

Прокачаний легендарним Джоном Делореаном “Понтіак“ (Делореан — американський інженер і автоконструктор, творець машини, на якій ганяли у “майбутнє“). Машина крім віку може похвалитися 390-сильним V8 і 4-ступінчастою коробкою передач. Для 1969-го це було справжнє “майбутнє“.

1970 Chevrolet Monte Carlo SS

Uj6_6Aeenn2lyjx_0bmccLZ6V.jpg

Chevrolet Monte Carlo SS — “отвєтка“ на появу Pontiac Grand Prix SJ. Машину зібрали через рік. Її фішка — 360-сильний V8 і корпус з нержавіючої сталі.

Ці автомобілі навіюють спогади багатьом нашим батькам. Та й молодому поколінню буде корисно знати, на чому їздили їх предки в недалекому минулому. Також видання "Коментарі" розповість про автомобілі, які будуть незамінні під час армагеддону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!