Головна Новини Чоловік авто На всі випадки життя: топ-5 кращих велосипедів
commentss НОВИНИ Всі новини

На всі випадки життя: топ-5 кращих велосипедів

П'ять велосипедів, кожен з яких має свої оригінальні особливості

14 травня 2020, 15:37 comments3743
Поділіться публікацією:
На всі випадки життя: топ-5 кращих велосипедів

Через карантин та припинення роботи майже всього громадського транспорту у великих містах України, люди все більше повертаються до одного з найпопулярніших засобів пересування у всі часи — велосипедів. Вони зручні, екологічні, швидкі і допомагають підтримувати фізичну форму. Для катання по вулицях міста в принципі підійде будь-який велосипед. Але якщо ти переслідуєш далекосяжні цілі і в тебе конкретні плани для своїх велоподорожей, ми дамо тобі кілька рекомендацій, коли і який велосипед слід використовувати.

Велосипед Cannondale CAADX 5 105 для подолання перешкод

EnU5r-fwMDL1lsOjowjSizxRg.jpg

Все частіше під час велогонок доводиться їздити по грунтових дорогах, стежках і каменям. Cannondale CAADX 5 105 легко справляється з цим завданням. Кожна деталь цього велосипеда призначена для жорстких умов. З байком Cannondale CAADX 5 105 ти подолаєш будь-які перешкоди.

Велосипед Specialized Langster для комфортної їзди

vKLyJRbNnjYN69xbAntW7cKWF.jpg

Виробники цього велосипеда сподіваються, що він поодинці поверне із забуття популярність на одношвидкісні байки. Дуже може бути, що вони не помиляються. Рама з алюмінію дозволяє легко керувати велосипедом. Цей байк відмінно підходить для поїздок у місті.

Велосипед Boardman AiR/TT/9.8 для спортивних перемог

EBI5G7F4wqX-Cw9-vsYt3Oub1.jpg

У 2011 брати Браунлі здобули перемогу в олімпійському тріатлоні саме на велосипедах Boardman. Байки цієї компанії одні з найшвидших у світі. Все у велосипеді просто кричить про його швидкість: від карбонової жорсткої аеродинамічній рами до прихованих гальм і внутрішніх кабелів. Це виграшна комбінація швидкості, ефективності і комфорту.

Велосипед Giant Rapid 3 для бюджетної покупки

vpTWbtf-xLSqSgx713281Es15.jpg

Якщо ти шукаєш універсальний велосипед для повсякденної їзди, то Giant Rapid 3 саме те, що треба. На ньому можна і вирушити за покупками, і в подорож. Giant Rapid 3 легко впорається з горбистою трасою. Цей велосипед також порадує приємною ціною.

Велосипед WyndyMilla Massive Attack SL для тих, хто любить все контролювати

YoK0WgHxZV1Tyj6Aaj8-G2KAh.jpg

Британська компанія WyndyMilla виробляє велосипеди лише чотири роки, а вже знайшла вірних шанувальників своєї продукції. Серед них, до речі, є і легенди велоспорту – професійний велогонщик Марк Кавендіш і чемпіонка Тур де Франс Бредлі Уіггінс. Головна особливість велосипеда WyndyMilla Massive Attack SL в тому, що ти можеш сам проконтролювати виготовлення і підібрати відповідні для тебе деталі і забарвлення.

Вибери, який з цих велосипедів найбільше підійде саме тобі і вперед — підкорювати нову далечінь. Також видання "Коментарі" розповість про три неймовірних трюки на велосипеді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!