Головна Новини Чоловік авто Новий китайський електромобіль з'явиться на європейському ринку
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий китайський електромобіль з'явиться на європейському ринку

Очікується, що седан Han EV стане головним конкурентом електромобіля Tesla Model 3

14 травня 2020, 16:52 comments2568
Поділіться публікацією:
Новий китайський електромобіль з'явиться на європейському ринку

Китайський виробник автомобілів BYD оголосив, що його седан Han EV надійде в продаж у Європі. Цей флагманський електричний седан буде змагатися з популярним електромобілем Tesla Model 3.

Упакований по фірмовій технології "Blade Battery", Han EV, як стверджується, пропонує більшу ефективність порівняно з конкурентами, а також більш широкий діапазон і більш високий рівень безпеки. BYD стверджує, що Han EV зможе проїхати 605 кілометрів без підзарядки, хоча ця вимога грунтується на більш старих тестах NEDC. Коли автомобіль поступить у продаж, тут потрібен показник WLTP європейського рівня.

З точки зору продуктивності, у EV EV заявлений час розгону 0-100 кілометрів на годину становить 3,9 секунди. У той же час він включає в себе інтелектуальну інтегровану гальмівну систему Bosch — першу для китайського електромобіля EV — яка, за повідомленнями, покращує гальмівні характеристики.

Крім підключення 5G, Han EV отримує інтелектуальні функції допомоги при водінні, аналогічні системи Autopilot, яка є в моделях Tesla. Інтер'єр автомобіля використовує аналогічний дизайн центрального дисплея, як і в автомобілях Tesla.

Фірма прогнозує, що електромобіль Han коштуватиме від 45 000 до 55 000 євро. Передбачається випустити його в Китаї до кінця червня 2020 року. Цілком ймовірно, що модель з'явиться у продажу незабаром після цього в Європі, хоча в даний час не було оголошено жодної конкретної дати.

Як повідомляло видання "Коментарі", чеська компанія представить електромобіль в стилі ретро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!