Головна Новини Чоловік авто Мрія екстремала: три найкрутіших гоночних автомобіля
commentss НОВИНИ Всі новини

Мрія екстремала: три найкрутіших гоночних автомобіля

Швидкісні можливості цих автомобілів виділяються навіть серед їхніх гоночних побратимів

19 травня 2020, 11:43 comments2129
Поділіться публікацією:
Мрія екстремала: три найкрутіших гоночних автомобіля

Спостерігати за автомобільними гонками люблять багато чоловіків. А є й такі, які беруть в них найактивнішу участь. Здавалося б, всі гоночні автомобілі відрізняються неймовірно високою швидкістю і серед них немає таких, які виділялися б якось по-особливому. Тим не менш, навіть серед гоночних автомобілів є свої фаворити, які впевнено залишають суперників позаду. Сьогодні ми розповімо про деякі такі моделі.

Radical SR3 SL

t0fUyK45YG0f0bja90x1KxGjF.jpg

Про цю машину не потрібно багато говорити, досить дізнатися її характеристики. Radical SR3 SL оснащена 2-літровим мотором, що розвиває 300 к. с. Від нуля до сотні цей рейс-кар розганяється за 3,1 сек, а максимальна швидкість складає 260 км/год. При цьому автомобіль важить 675 кілограмів.

Вартість Radical SR3 SL становить 110 тисяч доларів.

Caterham 7 Superlight R500

P9vmSf-hvD6NmNYUOnXKbXQkx.jpg

Caterham 7 Superlight R500 ніколи не виїде за межі гоночної траси. Справа навіть не у швидкості (100 км/год автомобіль набирає за 2,8 с), і не в потужності (2-літровий мотор видає відразу 263 к. с.).

Це авто було створено спеціально для гонок в 2008 році, і відразу було визнано програмою Top Gear кращим автомобілем року. За кермом Superlight R500 Стіг проїхав тестове коло швидше, ніж на Pagani Zonda F і Bugatti Veyron.

Caterham 7 Superlight R500 оцінюють в 50 тысяк доларів.

KTM X-Bow

-csjVXshDpw2z5gNAyhaSwjAe.jpg

Компанія КТМ представила гоночний болід X-Bow на Женевському автосалоні в 2007 році. Машина розроблялася спільно з Audi, і багато в чому завдяки німецьким технологіям, X-Bow важить всього 700 кілограмів.

Під капотом у авто 1,9-літровий мотор потужністю 240 к. с. Першу сотню X-Bow долає за 3,9 сек, а максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год. Але на спеціальних шинах машину можна розігнати і до 290 км/год.

Коштує таке задоволення 90 тисяч доларів.

Багато екстремалів хотіли б побувати за кермом таких автомобілів. Також видання "Коментарі" розповість про те, як тренуються механіки Формули 1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!