Головна Новини Чоловік авто Автовиробник BMW представив супершвидкий позашляховик
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробник BMW представив супершвидкий позашляховик

Автомобіль 2021 Alpina XB7 має потужність 612 кінських сил і два турбонагнітача з подвійною спіраллю

20 травня 2020, 12:36 comments2937
Поділіться публікацією:
Автовиробник BMW представив супершвидкий позашляховик

Після декількох місяців чуток і шпигунських знімків, BMW нарешті представила свій перший позашляховик Alpine для Америки: XB7. 2021 Alpina XB7, оснащений двигуном V-8 потужністю 612 кінських сил і хитрою трансмісією, обіцяє стати одним з найцікавіших позашляховиків німецького автовиробника.

Заснований на стандартному BMW X7, XB7 був сильно модифікований німецьким тюнером Alpina. Як і седан B7, він буде продаватися в дилерських центрах BMW по всій країні. Автомобіль має 4.4-літровий V-8 BMW, використовує два турбонагнітача з подвійною спіраллю, додаткові радіатори та спеціальні інтеркулери Alpina для отримання 612 кінських сил при 5500 — 6600 об / хв і 290 фунт-фута обертального моменту при 2000 — 5000 об / хв. Тяга досягає всіх чотирьох коліс через восьмиступінчасту автоматичну коробку передач, яка, за інформацією BMW, була посилена у співпраці з ZF, щоб впоратися з додатковим поворотом.

У задній частині знаходиться нещодавно розроблений електрично змінний активний диференціал підвищеного тертя, здатний регулювати ступінь блокуючої дії в залежності від таких речей, як швидкість колеса, коефіцієнти тертя, кут повороту рульового колеса, кут рискання та інші фактори.

Як і інші моделі X7, Alpina XB7 буде побудований на заводі BMW в Спартанбургу, штат Південна Кароліна, США. Ціни починаються від 141 300 доларів США. Перші постачання заплановані на вересень 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", іспанці представили електробайк для початківців водіїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!