Головна Новини Чоловік авто П'ять автомобілів, які ідеально підійдуть для заняття сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять автомобілів, які ідеально підійдуть для заняття сексом

Будь-який з цієї п'ятірки забезпечить романтику під час далекої подорожі

22 травня 2020, 14:47 comments4483
Поділіться публікацією:
П'ять автомобілів, які ідеально підійдуть для заняття сексом

Багато закоханих пар практикують секс в автомобілі. Безумовно, в цьому є свій колорит. Відмежуватись від усього світу, втекти подалі від метушні, яка нас оточує, опинитися лише удвох біля узбіччя дороги або на лісовій галявині... Все це так і віє романтикою. Якщо ти ще тільки замислюєшся про купівлю власного автомобіля і при цьому не виключаєш можливості вдаватися до любовних утіх в його салоні, то ми з радістю розповімо тобі, які автомобілі найкраще для цього підійдуть.

Volvo V70

fPvX9dq3YK1FT2wGMjl1obS_H.jpg

Протягом багатьох років з дня існування Volvo V70, ця модель значно покращилася. Новітня версія – найпередовіша з точки зору комфорту. Сидіння не тільки ергономічні, але і оснащені моніторами. Можна подивитися фільм для настрою. Задня частина автомобіля досить простора для заняття сексом.

Bentley Continental Flying Spur Speed

Tvdst_R35wcLY9HZYK73A_HDT.jpg

Bentley Continental Spur Speed один з кращих і найбільш комфортабельних автомобілів класу люкс. Перевага цього автомобіля перед іншими – його аудіосистема, здатна заглушити будь-які крики і стогони. Розважайтесь!

Volkswagen Jetta SportWagen TDI

IPBnocUvOQ8D_cWwn7tSkzSTn.jpg

Volkswagen Jetta Sportwagen TDI виглядає як звичайний автомобіль, але, повір, секс в ньому — воістину чарівний досвід. Задні сидіння зручні і просторі. А найголовніше, в даху є віконця, і ви зможете насолоджуватися зоряним небом.

Toyota Sequoia

8M8OwsGQyhNg9cOJo9EzVceSw.jpg

Ще один дуже зручний автомобіль для сексу — Toyota Sequoia. Спочатку він був розроблений для великої родини, але ми вважаємо, що створювати сім'ю в ньому набагато цікавіше. Задні сидіння дуже просторі і легко перетворюються в любовне ложе. Цей позашляховик – відмінне місце, щоб добре провести час.

Honda Element

-DMxjGUDOF4XpkprMmsQIe06b.jpg

Творці Honda Element стверджують, що створили цей автомобіль для тих, кому не сидиться вдома. У ній можна возити туристичне спорядження або спортивне обладнання. Але, звичайно, є спосіб використовувати просторий салон машини цікавіше. І до речі, сидіння цієї машини розкладаються на 180 градусів.

Будь-який з цих автомобілів може стати незамінним під час романтичних подорожей. Також видання "Коментарі" розповість про автомобілі, які отримали свої назви на честь тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!