Головна Новини Чоловік авто Китайський бренд представив електромобіль-трансформер
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський бренд представив електромобіль-трансформер

Електромобіль-трансформер Gokart Pro має регульовані висоту і довжину, а також механізм виявлення несправностей

28 травня 2020, 13:53 comments2285
Поділіться публікацією:
Китайський бренд представив електромобіль-трансформер

Два роки тому китайський бренд Ninebot випустив комплект Gokart, який перетворює фірмовий Segway в електрокарт. Нещодавно компанія представила вдосконалену модель трансформера під назвою Gokart Pro з додатковими функціями, новим дизайном і вдосконаленою вбудованою акустикою.

Новинка оснащена фірмовою рульовою рейкою і побудована на основі міцної сталевої рами, здатної витримувати до 100 кг. Крім того, Gokart Pro одержав бампер і бічні спідниці з термопластичної гуми (TPE). Безпека електромобіля також забезпечується механізмом виявлення несправностей, який автоматично зупиняє транспортний засіб у разі виникнення проблем, повідомляючи про них звуковою і візуальною сигналізацією.

Двигун Gokart Pro з піковою потужністю 4800 Вт оснащений 4-канальним акумуляторним блоком з повітряним охолодженням і здатний розвивати максимальну швидкість розгону до 37 км / год. Завдяки Bluetooth-модулю і чотирьом динамікам по 8 Вт, новинка здатна не тільки імітувати звукові ефекти двигуна гоночного автомобіля, але і відтворювати музику.

WsGnNlIjGT65cLb4Iy5RKOF8n.png

Також підтримується мобільний додаток Segway Ninebot з функціями перегляду технічної інформації і вибору режиму водіння, які представлені в чотирьох варіантах: "безпечний" (8 км / год), "початковий" (18 км / год), "спорт" (28 км / год) і "траса" (37 км / год).

За словами розробників, Gokart Pro підійде як дітям, так і дорослим — його довжину і висоту можна регулювати. Новий електрокарт вже доступний в Китаї за 1268 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", французький уряд надасть підтримку власникам електромобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!