Головна Новини Чоловік годинники Названо ТОП-5 найдорожчих годинників у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ТОП-5 найдорожчих годинників у світі

Сьогодні годинники є в першу чергу частиною іміджу чоловіка

8 серпня 2019, 14:00 comments12360
Поділіться публікацією:
Названо ТОП-5 найдорожчих годинників у світі

Ціни на ці брендові аксесуари сягають десятків мільйонів доларів. При цьому роль приладу виходить далеко за рамки банального відліку часу. Дорогі годинники — це показник високого матеріального і соціального становища їхнього власника.

Manchette

26 млн дол. — безперечна першість у рейтингу найбільш дорогих наручних годинників належить моделі швейцарської компанії Jaeger-LeCoultre. Не дарма аксесуаром цієї марки прикрашене зап'ясті самої Єлизавети II. Оцінювані в таку нечувану суму годинник Manchette з серії Joaillerie 101 мають ручний підзавод. Їх браслет, майстерно виконаний з білого золота, нараховує 576 діамантів і 11 каміння оніксу.

201-carat Chopard

25 млн дол. — трохи дешевше за Jaeger-LeCoultre оцінюються елітні годинники 201-carat Chopard, які скоріше схожі на розкішну ювелірну прикрасу, ніж на прилад, що показує час. Браслет годинника практично повністю складається з діамантів, розсипи яких сховли невеликий циферблат. Навколо нього вміщено тріо діамантів, виконаних у формі серця, загальною вагою під сорок каратів. Вага всіх дорогоцінних камінців, яких в годиннику налічується ні більше ні менше 874, становить 200 карат.

Reference

5,63 млн дол. — саме за стільки у 2010 році були куплені наручні годинники виробництва швейцарського годинникового гіганта Patek Philippe. Мова йде про моделі під назвою Reference, випущеної в 1943 році. Їх золотий корпус декорований більш ніж двадцятьма дорогоцінними каменями. Годинники відстежують місячні фази і мають вічний календар. Як і вся елітна продукція Patek Philippe, годинник відрізняються ідеальною механікою і неперевершеною надійністю.

Secret Watch with Phoenix

2,755 млн дол. — це ціна моделі Secret Watch with Phoenix виробництва фірми Cartier. Годинники мають унікальний дизайн: вони виконані у вигляді фігури міфічного Фенікса. Тіло птиці всипане більш ніж трьома тисячами діамантів сумарною вагою 80,13 карат. Для очей використані діаманти в поєднанні з грушоподібними смарагдами.

Aeternitas Mega 4

2,7 млн дол. — цю суму повинні заплатити бажаючі мати наручний годинник із самим складним в історії механізмом. Це творіння компанії Franck Muller має в своєму складі 1483 деталі. Модель Aeternitas Mega 4 оснащена трьома дюжинами функцій, 25 з яких виведена на циферблат, де налічується в цілому 19 активних стрілок. Годинники дозволяють стежити за часом відразу в трьох часових зонах. В їх арсеналі — унікальний 999-денний календар і Вестмінстерський бій.

Видання "Коментарі" також пропонує вам дізнатися, які автомобілі найбільше підійдуть для успішних чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!