Головна Новини Чоловік годинники Кілька порад, які допоможуть визначитися з вибором наручного годинника
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька порад, які допоможуть визначитися з вибором наручного годинника

В першу чергу слід вирішити, яка модель відповідає вашому звичному стилю

26 вересня 2019, 17:28 comments3575
Поділіться публікацією:
Кілька порад, які допоможуть визначитися з вибором наручного годинника

Вибирати чоловічі годинники потрібно ретельно, важлива кожна деталь. Підібраний годинник повинен відповідати як характеру, так і вашому стилю. Крім того годинник повинен стати частиною вашого іміджу і одночасно з цим не дуже кидатися в очі.

Перед тим, як йти в магазин за годинником гарненько вивчіть себе. Який ваш стиль поведінки? Яка манера одягатися? До яких аксесуарів лежить душа?

Також велику роль відіграє соціальний статус. Ви повинні пам'ятати про те, що годинник-це не просто аксесуар, який показує час, але і єдина прикраса, яку може дозволити собі чоловік. Тому рекомендуємо підійти до вибору з усією відповідальністю.

Основні принципи вибору годинника наступні: циферблат повинен дорівнювати ширині зап'ястя; ремінець повинен бути виготовлений з високоякісної натуральної шкіри; довжина сталевого браслета повинна бути оптимальна для вашої руки.

Подумайте також, який з представлених у цій статті стилів підійде вам більше всього.

Класичні годинники

Годинник класичного стилю – суворі і елегантні, зайві деталі у них відсутні. У цих годиннків тільки два завдання – правильно показувати час і дату. Під діловий костюм ідеально підійде класичний годинник зі шкіряним ремінцем, чорного або коричневого кольору.

Циферблат у класики зазвичай круглої форми. Але є й інші моделі, наприклад з квадратним циферблатом і навіть з бочкоподібним. У класичних годинників низький водозахист, тому брати їх з собою під час плавання не варто. Будьте обережні з ними під час дощу або снігопаду.

0tSMQ760pYkyP-a9GnbS_yZOR.jpg

Спортивні годинники

Спортивні годинники набагато масивніші класики. Також спортивні годинники водонепроникні і протиударні. Ремінець у таких годинників має бути каучуковим або сталевим. Шкіряний швидко протреться. Циферблат у спортивних годинників збільшений, крім того у них є ряд додаткові функції, на зразок хронографа, крокоміра, тахиметра тощо.

_RlXefp2f13SeSENr-ufzLEef.jpg

Представницькі годинники одні з найдорожчих. До таких годинників належать ексклюзивні швейцарські моделі. Колір ремінця у таких годинників має бути під колір вашого ременя і черевиків.

94tEDGjBTbDnj4in1crpyfWXj.jpg

Повсякденні годинники

Повсякденні годинники трохи схожі на класичні моделі. Основна відмінність полягають в металевому браслеті. Також у них непоганий захист від води, ударів і падінь.

3tSPpMyh_chgR5MZKoV6iqjhx.jpg

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам у виборі наручних годинників.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш крутих годинників для дайвінгу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!