Головна Новини Чоловік годинники Три кращих моделі смарт-годинників для сучасних чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Три кращих моделі смарт-годинників для сучасних чоловіків

В наші дні смарт-годинники стають все більш популярними серед чоловіків

18 листопада 2019, 15:16 comments9618
Поділіться публікацією:
Три кращих моделі смарт-годинників для сучасних чоловіків

Хороші та якісні годинники є важливим атрибутом для будь-якого чоловіка. Сьогодні ми все більше віддаємо перевагу практичним речам. І одними з них є смарт-годинник, який не тільки покаже час, але і надасть послуги GPS, прогноз погоди, порахує кількість кроків і багато іншого.

Сьогодні ми поговоримо про три моделі смарт-годиннків, які визнані одними з кращих в цьому році.

Garmin Forerunner 645 Music

Fa4s449ZLiYakzxXq2Q01iFlb.jpg

Годинник Garmin Forerunner 645 Music — це вже не той "розумний" годинник цієї марки, який так сильно подобався спортсменам. Модель 645 Music більше схожа на Vivoactive 3 Music. Схожість не тільки в основному акценті пристроїв, зроблених для прослуховування вашого плейлиста, але і в зовнішньому вигляді. Таке рішення дозволило Garmin стати справжнім конкурентом Apple Watch, Samsung Gear або Fitbit Ionic.

Samsung Galaxy Watch

tlPZjKYCvcBwFCXrd0DDwxpj2.jpg

Samsung Galaxy Watch — це свого роду приймач від Gear S3, якому вдалося закріпити за собою статус однієї з кращих моделей смарт-годинників у світі. Цей гаджет може синхронізуватися зі смартфонами Android і iOS. Модель тепер доступна в розмірах 42 і 46 мм. Додаток Samsung Health порадує користувачів вдосконаленим датчиком серцевого ритму. Також пристрій має високий рівень водонепроникності.

Apple Watch Series 4

sV7JyCVKH9Gnfootuifqtv6rm.jpg

Apple Watch Series 4 — пристрій найбільш близький до досконалості. Годинник володіє величезною кількістю корисних функцій, які згодяться їх власникові. Вони мають якісні елементи конструкції і стильний дизайн. Це робить продукт довговічним та надійним. Єдина категорія покупців, яким такий пристрій навряд чи підійде — люди, що знаходяться в пошуку простого фітнес-трекера з мінімальною ціною. Смарт-годинники Apple мають розмір 40 мм і 44 мм. Наявність великого екрану говорить про більш комфортну демонстрацію нових можливостей ПО watchOS 5 і ще більше цікавих опцій представлених в watchOS 6.

Тепер ви зможете вибрати "розумні" годинник собі за смаком. Головне, щоб з усіма цими навороченими функціями вони правильно показували час.

Також видання "Коментарі" розповість про годинники, які допоможуть вижити в умовах пост-апокаліпсису.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!