Головна Новини Чоловік годинники В спортзал або на конференцію: як правильно вибирати годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

В спортзал або на конференцію: як правильно вибирати годинник

Якими годинниками слід обзавестися чоловікові, щоб виглядати ефектно в будь-якій життєвій ситуації

24 січня 2020, 14:23 comments4205
Поділіться публікацією:
В спортзал або на конференцію: як правильно вибирати годинник

Велика кількість чоловіків носить один годинник на всі випадки життя. В цьому немає нічого поганого. Але якщо ви дійсно хочете скорити людей навколо своєю стильністю і відсутністю матеріальних проблем, вам слід мати різні годинники на всі випадки життя.

Сьогодні ми поговоримо про те, які годинники будуть найбільш доречні в тій чи іншій життєвій ситуації.

Годинник для костюма

arxNkwRRXbMuOloAumlQtxInZ.jpg

Як правило, це годинники круглі, плоскі, з білим циферблатом, без зайвих наворотів (хронографів, діамантів, дизайнерських вишукувань і так далі). І до таких годинників краще всього підібрати шкіряний ремінець.

Годинник для спортзалу

EkVtphc1keFdfWdDYY4chbZJQ.jpg

Повна протилежність костюмним. Вони мають масивний міцний водонепроникний корпус із сталі або титану. Також браслет наділений надійною фіксацією або каучуковим ремінцем. Годинник має хронограф, обертовий обідок, великі кнопки і добре помітний циферблат. Важливою складовою є також підсвічування, яке може стати в нагоді на випадок вечірніх пробіжок або інших тренувань.

Годинник для повсякденного носіння

BDFjX2u8wUcuRhrPfPd1I_HLQ.jpg

Ці годинники підійдуть вам в багатьох життєвих ситуаціях. З ними ви можете вийти в магазин за покупками, а можете і вирушити в далеку подорож. Такі годинники досить прості і міцні, щоб перебувати на вашій руці постійно і не псуватися при цьому.

Годинник для демонстрації статусу

cB6VjVlKo02kQwVWJJGr2GXeA.jpg

Його одягають, коли потрібно справити особливе враження. Не важливо на кого — друзів, дівчину, ділових партнерів. Такі годинники повинні бути дуже дорогими, найпрестижніших марок, з великою кількістю наворотів — турбійоном, репетиром, вічними календарями тощо.

Тепер вам залишається лише обміркувати свою життєву стратегію і вирішити, які годинники підійдуть вам більше всього, а видання "Коментарі" розповість про годинники, які допоможуть вижити в умовах пост-апокаліпсису.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!