Головна Новини Чоловік годинники Швейцарський бренд створив годинник з перероблених матеріалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Швейцарський бренд створив годинник з перероблених матеріалів

Бренд наручних годинників Baume розробив новий потужний годинник спільно з французькою гірськолижною компанією ZAG

27 лютого 2020, 13:30 comments3206
Поділіться публікацією:
Швейцарський бренд створив годинник з перероблених матеріалів

Бренд наручних годинників Baume, орієнтований на сталий розвиток, об'єднався з французькою гірськолижною компанією ZAG, щоб створити новий годинник. Baume x ZAG Limited Edition II є яскравим прикладом того, що використання перероблених матеріалів не означає погіршення зовнішнього вигляду або зниження продуктивності.

ZAG II доступний виключно на веб-сайті Baume, і буде випущений всього в ста екземплярах. Годинник оснащений автоматичним механізмом Miyota. Ажурний циферблат дає уявлення про механіку годинника. Циферблат має унікальний 24-годинний формат регулятора: основний лічильник показує хвилини, а менший лічильник показує годинник. Також є секундомір. Як і інші годинники Baume, заводна голівка знаходиться у положенні дванадцяти годин.

8--X42AdSC_Tct_FNNHDhZbBm.jpg

В цих годинниках багато натуральних матеріалів і матеріалів з підвищеним циклом. 42-міліметровий корпус виготовлений з лижних матеріалів — натурального дерева і вуглецю — і вони являють собою разючий синій анодований алюмінієвий контейнер, який захищає рух і робить його водостійким. Прозора задня кришка — контраст між теплими тонами і механізмом з металевими зубцями Miyota — дійсно робить ці годинники особливими.

В цілому, Baume x ZAG Limited Edition II містить дві різні версії: одну з білого і одну з синьої бавовни. Вони мають пробкову підкладку (ще один натуральний матеріал) для комфортних відчуттів і контрастний рядок для спортивного вигляду. Крім того, в білому ремінці використовується пряжа, виготовлена з переробленого океанського пластику, отриманого з безвідходного океану.

Нові годинники будуть доступні на початку березня за 1350 доларів.

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно підібрати годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!