Головна Новини Чоловік годинники Топ-3 морських годинників для чоловіків, які змогли розбагатіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 морських годинників для чоловіків, які змогли розбагатіти

Ці люксові годинники стануть у пригоді кожному, хто захоче підкорювати морські простори

25 березня 2020, 15:37 comments3173
Поділіться публікацією:
Топ-3 морських годинників для чоловіків, які змогли розбагатіти

Дорогий годинник — неодмінний атрибут успішних чоловіків. А якщо ти вже встиг обзавестися власною яхтою, то носити на руці що попало просто непробачно. Тобі знадобиться годинник, який беруть з собою в море досвідчені моряки. Розглянемо деякі цікаві моделі.
IWC Portugieser Yacht Club Worldtimer
JTmvPIoAtHYzwYuIiU2MY_R6q.jpg
Цій торговій марці вже майже 80 років. Цей годинник популярний серед професійних моряків. Часто годинник IWC Portugieser зустрічається на руках спортсменів, які беруть участь у командній цілодобовій регаті на вітрильних яхтах Volvo Ocean Race. На головному дисплеї моделі вказується поточний часовий пояс. На безелі є ще 12 міст-поясів. 
Louis Vuitton's Tambour Regatta Navy
oQmZEPv27_1gS9fH4p1mtpfxK.jpg
Сноби дорогих аксесуарів удостоїли цей морський годинник тільки критиці. Чому — не зрозуміло, адже ця модель виглядає досить стильно. Крім того, у неї є приємний бонус у вигляді 10-хвилинного секундоміра і функції звукового сигналу (на випадок, якщо твоя увага зосереджена на румпелі).
Rolex Yacht-Master
m7OlUwELNLRkNH2v58GlJi0PA.jpg
Цей морський годинник відрізняється водонепроникністю, стійкістю до ерозії від морської солі і яскравим читабельним дисплеєм. Вони також мають свої бонуси: спеціальний браслета з нікель-титанового сплаву, за рахунок чого він теж не іржавіє і комфортно сидить на руці.
З котримось із цих годинників ти будеш виглядати як справжній морський вовк. Також видання "Коментарі" розповість, коли вам слід міняти ваш годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!