Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Топ-5 американських і англійських рушниць для полювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 американських і англійських рушниць для полювання

Мисливські рушниці для справжніх любителів своєї справи

2 вересня 2019, 14:45 comments5124
Поділіться публікацією:
Топ-5 американських і англійських рушниць для полювання

Мисливські рушниці – це не тільки необхідний атрибут для здійснення полювання, але і часто предмет гордості своїх господарів. Від технічних характеристик рушниці залежить успіх заходу та зручність поводження з ним, тому для кожного виду полювання рушниця підбирається окремо. Хоч нерідко використовуються і універсальні моделі рушниць, з якими можна полювати на невеликого звіра або дичину.

Якщо говорити про якісні рушниці, які користуються популярністю серед мисливців всього світу, то тут фору будь-яким іншим країнам виробникам мисливського інвентарю і стволів може дати США. І в цьому немає нічого дивного, якщо згадати історію Америки і освоєння Дикого Заходу – без хорошої і надійної, навіть мисливської рушниці там було просто неможливо обійтися.

Американські і європейські рушниці для полювання визнані в усьому світі, і навіть незважаючи на практично безумовне лідерство американських представників на ринку, не варто забувати про англійських конкурентів.

П'яте місце топа займає класичний англійський аристократ – Holland & Holland Royal Double Rifle. Це дорога двоствольна рушниця вигідно виділяється своєю вишуканістю і простотою в застосуванні на фоні інших грубих моделей для полювання.

На четвертому місці топу знаходиться всім відомий мисливський Browning BAR, який є самою надійною і точною рушницею з усіх, вироблених в США. Це класичний напівавтоматичний мисливський карабін, який є популярним навіть через більш ніж 40 років з моменту свого випуску.

UV9LiIUNimvqD2qG02TR8WGDQ.jpg

Третє місце топа належить найбільш часто копійованій в світі моделі рушниць – Mauser Model 98. Головне її достоїнство – це чудова якість, якою вона може похвалитися порівняно з усіма можливими копіями і своїми аналогами.

Друге місце топу – модель рушниці, яка не тільки призначена для полювання, але і є предметом будь-якого американського будинку. Це популярня для цивільного використання рушниця Remington Model 700, має величезний попит у всьому світі.

На першому за популярністю місці знаходиться старенький Winchester Model 70, який є еталоном справжньої мисливської рушниці протягом 80 років, що само по собі говорить про його лідерство на світовому ринку та відмінній якості рушниць цього типу. Передісторія цих рушниць пов'язана з американізацією і внесенням деяких змін в популярну на момент 30-х років 20-го століття модель Mauser Model 1898.

Також видання "Коментарі" розповість про головні нюанси полювання з арбалетом.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!