Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Огляд кращих пневматичних пістолетів для самооборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Огляд кращих пневматичних пістолетів для самооборони

Пневматична зброя - прекрасне рішення для кожного, хто хоче відчувати себе впевнено на вулиці

17 вересня 2019, 12:13 comments10007
Поділіться публікацією:
Огляд кращих пневматичних пістолетів для самооборони

Пневматичні пістолети для самооборони — це трошки інша тема, яка має мало спільного з полюванням або риболовлею. Хоча хто його знає. Кого тільки не зустрінеш в лісі або на березі озера. У будь-якому випадку, кількість охочих обзавестися пневматичною зброєю зростає з кожним днем. Виною тому як криміногенна обстановка, так і природне бажання захистити себе і близьких людей.

Далеко не у всіх є час і фінансові можливості на отримання дозволу на носіння травматичної або вогнепальної зброї. Тому саме пневматичні пістолети виглядають оптимальним варіантом.

Сьогодні поговоримо про п'ять найкращих пневматичних "стволів".

МР-651 КС

Іжевська модель з нарізним стволом і барабанним заряджанням дозволяє використовувати потужні свинцеві кулі. Для стрільби сталевими кульками достатньо перейти на інший різновид живлення. Магазин розрахований на 23 кульки, в той час як барабан на 8.

WVT6KeqC1Z3U-P-e_lisPGajN.jpg

Walter Compact CP 99

Потужний і зручний в обігу пістолет. Компактність робить його носіння комфортним і не обтяжливим. На функцію "Blow-back" витрачається деяка частина повітря, але енергії, що залишилася достатньо для видачі стабільних 130 м/с.

МР-654

Всім добре відомий пістолет Макарова. Якщо Вальтер є досить екзотичним зразком, то ПМ змушує ставитися до його власника серйозніше. Крім того, існують запасні стволи, які зточені до 9 мм. Зрозуміло, прицільна дальність знижується, але зростає схожість з бойовою зброєю, що стоїть на озброєнні у МВС та армії.

Smith & Wesson 586

Револьвер американського виробництва максимально надійний. Звичайно, ємність барабана невелика і становить 6 кульок. Однак для здійснення пострілу не потрібно виконувати зайвих маніпуляцій (зняти запобіжник, звести затвор), а досить натиснути на спусковий гачок.

8UAponOBDLsWMX2_vtZhN_5tO.jpg

Daisy 5501

Потужний пістолет зазвичай випускається з хромованим затвором. Може похвалитися економічною витратою балона, імітацією роботи затвора, надійним запобіжником і об'ємним магазином. Все це дозволяє дати гідну відсіч будь-якому нападнику.

Існує велика кількість моделей пневматичних пістолетів. Найбільш потужні з них призначені для полювання і спортивної стрільби. У разі самооборони вони не підходять через низьку скорострільнісь. Імітація руху затвора збільшує витрату енергії і трохи знижує початкову швидкість польоту кулі. Тому є сенс купувати моделі без функції "Blow-back".

На європейських і американських пневматичних пістолетах нанесене позначення "NBB". Самооборона із застосуванням пневматичної зброї пов'язана з деякими труднощами. Наприклад, взимку пневматику застосовувати важко через більші витрати балона. Також людина у дублянці або в літній футболці, в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння чи твереза людина по різному сприймають вплив пневматики. Звести до мінімуму роль випадку допоможе правильний догляд за зброєю та постійні тренування у швидкому приготуванні і стрільбі.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найкращих рушниці для полювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!