Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Кращі приціли для пневматичної зброї: короткий огляд
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі приціли для пневматичної зброї: короткий огляд

Огляд трьох кращих оптичних прицілів для пневматичних гвинтівок і пістолетів

10 січня 2020, 15:16 comments3413
Поділіться публікацією:
Кращі приціли для пневматичної зброї: короткий огляд

Пневматична зброя вже сповна продемонструвало свою ефективність на полюванні. Вона дає можливість діяти тихо, без зайвого шуму. Крім того, для пневматичних гвинтівок і пістолетів не потрібно мати спеціального дозволу.

Але якщо ви вже вибрались на полювання з пневматичною гвинтівкою, то пам'ятайте, що прицільність стрільби вкрай важлива. Адже тільки точне попадання в уразливе місце тварини забезпечить швидку і, наскільки це можливо, безболісну смерть. Крім того, в результаті невдалого попадання, тварина може просто втекти і більше не попастися вам на очі.

Саме тому вкрай важливо обзавестися хорошим прицілом, який допоможе зробити влучний постріл. Сьогодні ми розглянемо три найкращих оптичних приціли для полювання з пневматичною зброєю.

Приціл Airgun 3-12×40 AO від BARSKA, чорний матовий, прицільна сітка mil-dot"

qrW6SCgrDfRzZoLYYszZUwiE5.jpg

BARSKA 3-13×40 добре підходить до пневматичної зброї. Цей прилад буде чудово виконувати свої функції. Він водонепроникний, ударостійкий, має захист від запотівання. Лінза діаметром 40 мм дає хороший огляд, щоб як можна краще бачити ціль при її збільшенні. Його кратність становить 3-13х, що відмінно підходить для пневматичних гвинтівок і пістолетів.

Приціл 4 x 32 AO Winchester від Daisy Outdoor Products, чорний

mX8mOMBddgTbODNzRdTY7dcqg.jpg

Це один з кращих прицілів для пневматичної зброї на ринку. Дуже надійний і високоякісний. При грамотному використанні зробити з його допомогою точний постріл простіше простого. Тут є механізм регулювання, завдяки якому можна налаштувати приціл для полювання у вітряну погоду. Приціл ударостійкий, тому легко протистоїть віддачі гвинтівки.

Приціл UTG 4×32 TS Full Size, прицільна сітка "mil-dot"

zhbGr21Z_2PJ2AJ5IdeZWmYq_.jpg

Цей оптичний приціл відрізняється неймовірною прозорістю лінз. Він призначений для пістолета дуже високої якості. У ньому є механізм введення поправок, що гарантує успіх прицільної стрільби навіть у вітряний день. Приціл кріпиться на надзвичайно міцну планку, щоб після установки і пристрілки він залишався в колишньому положенні і не хитався. Також приціл UTG 4×32 TS Full Size водонепроникний і ударостійкий.

Цей пристрій має прицільну сітку "mil-dot" із зеленувато-блакитним покриттям. У нього є відкидна кришка для захисту лінзи, поки прилад не використовується. UTG має дальність 35 ярдів і чудово зарекомендував себе в якості прицілу для рушниці або пістолета.

З цими приладами ваша рука точно не здригнеться. Ну а тим, хто хоче підкорювати морські глибини, видання "Коментарі" розповість про кращі арбалети для підводного полювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!