Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Відомий техногігант розробив власний ніж для виживання
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий техногігант розробив власний ніж для виживання

Ніж від Xiaomi складається з основного корпусу ножа і тактичного рукава, а також здатен розбивати скло

23 січня 2020, 14:49 comments5594
Поділіться публікацією:
Відомий техногігант розробив власний ніж для виживання

Компанія Xiaomi добре відома своїми смартфонами, але вона також відома запуском нових категорій продуктів, оскільки продовжує розширювати свій бізнес, охоплюючи категорії, що виходять за рамки технологій.

Тепер компанія представила тактичний ніж Trident, який може бути корисний в якості інструменту виживання для тих, хто захоплюється дикими пригодами. Ніж поставляється з трьома варіантами леза за ціною 23 долари. Тактичний ніж Trident складається з основного корпусу ножа і тактичного рукава. Його довжина складає близько 235 мм, а довжина леза — 98 мм, товщина — 4 мм, а вага — 232 грама.

Компанія додає, що ніж виготовлений з нержавіючої сталі 440C і має титанове покриття. Крім основного леза ніж має зубчасте. Він також підтримує ще одну функціональність — відкриття пляшок. Крім того, компанія стверджує, що хвостовий молоток ножа може розбити скло, що може допомогти в ситуації, коли необхідно втекти або вибратися з пошкодженого транспорту.

Що стосується ергономічного дизайну, він поставляється з ручкою з композитного волокна K10, яке має незвичайну текстуру. У цього також є тривимірні поглиблення для розміщення пальців, щоб гарантувати, що ніж надійно утримується у руці.

Також видання "Коментарі" розповість про знаменитих швейцарських ножах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!