Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Не відрізнити від справжніх: кращі моделі пневматичних пістолетів
commentss НОВИНИ Всі новини

Не відрізнити від справжніх: кращі моделі пневматичних пістолетів

Три моделі пневматичних пістолетів, які ідеально підійдуть в якості подарунка

28 січня 2020, 14:00 comments4957
Поділіться публікацією:
Не відрізнити від справжніх: кращі моделі пневматичних пістолетів

Навіть серед досить мирних чоловіків можна знайти багато цінителів хорошої і якісної зброї. В тому числі і пістолетів. Сучасні пневматичні пістолети можуть порадувати будь-якого представника чоловічої статі, у душі якого живе зброяр. І вони будуть раді отримати будь-який з них у подарунок.

Сьогодні ми розповімо вам про три моделі пістолетів, які буде радий мати на своїй полиці будь-який завзятий колекціонер.

ПМФ-1

sqZXM1Z-H1j5eITx1z4k4kLyZ.jpg
Практично ідеальна копія пістолета Макарова. Корпус пістолета, крім руків'я, повністю виготовлений зі сталі. Видима частина стовбура розсверлена під 9 мм. Перший одноствольний багаторарядний пістолет під патрон Флобера, створений на базі МР 654, за образом і подобою легендарного пістолета Макарова.
СГП Наган Р-412
1cHkYAJRoEmS7GqI6hj4FgZzl.jpg
Револьвер Наган Р-412 створений для використання світлошумових патронів 10ТК. Барабан розрахований на сім куль. Останнім часом був змінений діаметр камор барабана, у них в передній частині встановлені втулки, у стовбур вставлені розсікач і штифти. Також на поверхню рами нанесено наскрізний пропил, а нарізи в стовбурі видалені. Розбирається револьвер так само, як і його бойовий примірник.
SAS M. 712
ntnoosbBYrfRlLBBV6QVqaTZ_.jpg
Ця пневматична копія знаменитого Маузера практично повністю ідентична з бойовим аналогом. Повністю металевий корпус важить 1,4 кг. Пістолет має регульовану прицільну планку, рухомий затвор і бойок. Також є випадаючий металевий магазин на 18 кульок, що обов'язково порадує справжніх цінителів якісно зроблених повністю функціональних копій бойових пістолетів.
Тепер ви знаєте, як порадувати завзятого зброяра з числа ваших друзів. Головне, запам'ятайте, що купувати слід пневматичну модель, а не бойову. А любителям холодної зброї видання "Коментарі" розповість п'ять цікавих фактів про швейцарські ножі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!