Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Десять найкрутіших ножів для відчайдушних хлопців. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять найкрутіших ножів для відчайдушних хлопців. Частина 1

Десять моделей ножів, які стануть гідними супутниками для будь-якого чоловіка

4 лютого 2020, 13:03 comments9907
Поділіться публікацією:
Десять найкрутіших ножів для відчайдушних хлопців. Частина 1

Багато чоловіків люблять ножі. Багато хто тягає їх з собою взагалі без будь-якої потреби. Або по приколу, або для певної статусності. Також ніж є неодмінним супутником всіх чоловічих вилазок на природу, не залежно від того, чи то риболовля, полювання, похід в гори або просто вихід в ліс.

На сьогоднішній день солідному чоловікові при виході в ліс вже мало звичайного складничка або швейцарського ножа. Крім того, не варто забувати про колекціонерів, які люблять екстравагантну холодну зброю.

Сьогодні ми поговоримо про десять найбільш чоловічих моделей ножів. Деякі з них стануть у нагоді під час походу. А є й такі, які стануть гідною прикрасою вашої особистої збройової колекції.

Мисливський ніж

B-tV3LYJQToGRIzatHszB-Luy.jpg

Має фіксований клинок з одним або двома лезами. Такі ножі використовуються під час полювання. Хоча, можна і для будь-яких інших цілей. Це універсальне рішення для любителя хороших клинків.

Штик-ніж

RXHfD5WJd0MokA_pYmdqxNJZm.jpg

Такий різновид ножів використовується в комплекті зі штурмовою гвинтівкою. У більшості випадків штик-ніж має механічне пристосування для кріплення на стволі. Застосовується в рукопашному бою. Якщо ви не учасник бойових дій, то для вас це буде лише колекційний експонат.

Ніж-метелик

I8bWGIqBzr8-ZSalJdL9EiaFa.jpg

Це складний ніж, руків'я якого розділяється в довжину на дві половини. При відкиданні цих половин показується клинок. Це дуже нагадує рух крил метелика, через що ніж і отримав свою назву.

Метальний ніж

db9vwZ-zlJakb1MuTDxFPbpgA.jpg

Призначений для метання в ціль. У ножа є особливості. Його центр тяжіння знаходиться строго по центру. Лезо такої зброї, як правило, розширяється у напрямку до кінчика. Такі ножі виготовляють штампуванням. Руків'я не оснащується накладками або упорами для пальців. Часто в рукоятці робляться отвори, щоб лезо було важчим. Завдяки цьому ніж буде більш точним під час метання.

Стилет

Ev3lTfCQGtqxYbkOp4Fz9HDMl.jpg

Стилет є кинджалом з вузьким трьох- або чотиригранним клинком. Цей ніж з'явився ще в XVI столітті в Італії. Стилет призначений виключно для колючих ударів. Хоча, ти, як творча особистість, можеш спробувати на ньому посмажити сосиски. Для завзятих колекціонерів історичної зброї цей ніж — справжня знахідка.

У багатьох чоловіків напевно знайдеться хоча б один з названих тут різновидів ножів. А якщо ні — то в другій частині ми розповімо вам про ще п'ять цікавих клинків. А поки видання "Коментарі" розповість кілька цікавих фактів про швейцарські ножі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!