Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Який рюкзак найкраще підійде для полювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Який рюкзак найкраще підійде для полювання

Три типи мисливських рюкзаків, які будуть вам корисні при вистежуванні здобичі

2 березня 2020, 16:16 comments1809
Поділіться публікацією:
Який  рюкзак найкраще підійде для полювання

Коли вирушаєш на полювання, то вкрай важливо обзавестися хорошим рюкзаком, в якому можна помістити все необхідне, а також скласти здобич. Сьогодні ми поговоримо про те, які рюкзаки слід брати з собою на полювання.
Малі речмішки для полювання
Під цю категорію підпадають рюкзаки з об'ємом до 20 літрів. Вони підійдуть, якщо ви плануєте короткі вилазки на природу і не збираєтеся залишатися на ніч. Такий рюкзак для полювання можна наповнити лише самими необхідними речами. Наприклад теплі або змінні речі, аптечку, боєприпаси, ліхтарик, пара бутербродів, пляшка питної води, різноманітні косметичні або гігієнічні засоби.
Моделі середнього розміру
Це вид спорядження, корисний об'єм внутрішнього простору якого може становити від 30 до 60 літрів. Його цілком можна використовувати, як рюкзак для ходового полювання. Він може вмістити весь необхідний запас спорядження та обладнання. Але слід зазначити, що досить висока маса заплічного мішка змушує мисливця або мандрівника робити привали набагато частіше і сильно стомлює під час переслідування здобичі.
Великі і місткі
Місткий рюкзак мисливця, внутрішній об'єм якого перевищує 70 літрів, призначений для серйозних походів, які займуть не один день, а також покривають велику відстань. У таке "мобільне сховище" може поміститися не тільки мисливське спорядження, екіпірування чи їстівні припаси, а також намет, спальний мішок і великий казанок. Врахуйте, що навантаження, яке буде відчувати мисливець з повністю заповненим речовим мішком, вимагає досить високої фізичної підготовки.
Тепер вам залишається лише вирішити, як далеко ви плануєте зайти. Чи буде ваше полювання лише невеликою недільною вилазкою, або важким і небезпечним походом. І зваживши всі за і проти, вирішити, який рюкзак вам підійде. Також видання "Коментарі" розповість про десять найбільш крутих ножів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!