Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Головні тонкощі весняної риболовлі: поради новачкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні тонкощі весняної риболовлі: поради новачкові

Весняна риболовля сильно відрізняється від літньої та осінньої, не кажучи вже про зимову

13 березня 2020, 15:10 comments3344
Поділіться публікацією:
Головні тонкощі весняної риболовлі: поради новачкові

Весна вже остаточно витіснила зиму і у зв'язку з цим пора поговорити про найважливіше — про особливості риболовлі в цей час року. Досвідчені рибалки прекрасно знають, що весняна рибодовля сильно відрізняється від літньої, осінньої і вже тим більше зимової. А що стосується новачків, то ми охоче дамо їм кілька важливих порад. Вони допоможуть вже з першої своєї весняної риболовлі повернутися з гідним уловом.

Насамперед дізнайтеся прогноз погоди. На початку весни це значно важливіше, ніж у будь-які інші сезозы. Навесні погода дуже мінлива, а рибалкам необхідно вибирати певні дні, підлаштовуватися до погодних умов, щоб виїхати на риболовлю.

На початку весни рибалки повинні перейти на менші види приманок. Також спробуйте знайти місця з менш холодною водою. Холодна вода робить риб млявими. Їм може бути просто лінь клювати на вашу приманку.

Традиційно ранок найчастіше вважається кращим часом для риболовлі. Але ввечері в перший місяць весни риболовля може бути набагато успішнішою. Вода нагрівається протягом дня, що робить рибу більш активною коли сонце сідає. Слід вибирати ті місця, де знаходиться перетин річок. Причому ловити найкраще в тому місці, де річка впадає в іншу водойму. Такі притоки в озерах чи річках, як правило, хороше місце для лову риби, оскільки там вона особливо активно мігрує.

Ці маленькі хитрощі весняної риболовлі допоможуть повернутися додому з гарним уловом. А щоб підняти твій бойовий настрій, видання "Коментарі" розповість про найбільш гігантських акул, які були піймані людиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!