Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Хорошої рушниці мало: які патрони слід брати на полювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Хорошої рушниці мало: які патрони слід брати на полювання

Якісні набої на полюванні так само важливі, як хороша рушниця

8 квітня 2020, 15:33 comments2951
Поділіться публікацією:
Хорошої рушниці мало: які патрони слід брати на полювання

Коли збираєшся на полювання — лише рушниці мало. Від неї не буде ніякої користі, якщо ти не обзаведешся якісними патронами, які допоможуть тобі повернутися додому з багатою здобиччю. В наші дні виготовляється величезна кількість відмінних патронів. Сьогодні ми зупинимо свою увагу на трьох найкращих варіантах за версією журналу American Hunter.

.30-06 Springfield

Спочатку цей патрон створювався для війни, але в результаті вийшов один з кращих різновидів патронів для полювання. Практично у всіх випадках цей боєприпас проявить себе не гірше надпопулярного .308 Winchester. Якщо сам стрілець не промах, то і не гірше, ніж патрони .300 H&H Magnum або .300 Winchester. Цей патрон добре дружить з кулями вагою від 100 до 250 гранів (саме гранів, не грамів).

7х57мм Mauser

Цей патрон побачив світ ще в позаминулому сторіччі. В наш час, коли боєприпаси здатні долати 3 Маха, він багатьом може здатися непотрібним. Але сучасна куля вагою 120-175 гранів робить з цього патрона відмінний вибір для полювання на койота або антилопу. Якщо вас, звісно, занесле в краї, де вони водяться.

.30-30 Winchester

Цей короткий фланцевий патрон впорається з будь-яким завданням, яке виникне перед мисливцем. Кулю вагою 170 гранів він запускає зі швидкістю 670 м/с. Відверто кажучи, на дистанції до 100 метрів мисливцеві більшого і не потрібно. За умови використання сучасної кулі, цей патрон ніколи не підведе. А в парі з гвинтівкою важільної дії – це те, що вам потрібно.

З цими патронами можешт навіть не сумніватися в успішному результаті полювання. Також видання "Коментарі" розповість, яку рушницю слід взяти на підводне полювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!