Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Як правильно відпрошуватися на риболовлю: три дієвих поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно відпрошуватися на риболовлю: три дієвих поради

Якщо правильно попросити, дружина з радістю відпустить тебе трохи порибалити

9 квітня 2020, 11:43 comments6178
Поділіться публікацією:
Як правильно відпрошуватися на риболовлю: три дієвих поради

Ви маєте намір вирушити з друзями на риболовлю, але вам ще потрібно відпроситися у своєї другої половинки. Досить знайома ситуація, чи не правда? Звичайно, можна стукнути кулаком по столу і гордо піти, грюкнувши дверима. Але навіщо так чинити, якщо є більш ефективні способи, завдяки яким і ви опинитеся на рибалці, і ваша дама буде задоволена? Про ці способи ми сьогодні і розповімо.

Прибирання

Організуйте генеральне прибирання будинку, приготуйте вечерю. При цьому старайтесб робити вигляд, що це зовсім не складно для вас і ви робите це як би між іншим. Насамперед потрібно: протерти пил на антресолях і помити підлоги у всіх кімнатах. На вечерю побалуйте кохану чимось неординарним. Макарони з сосисками тут точно не підійдуть. Якщо ваші кулінарні здібності знаходиться на рівні вареного чобота, то скористайтеся послугами доставки їжі. Тут зайвий раз ризикувати не варто.

Секс

Напередодні риболовлі влаштуйте красивий інтимний вечір для своєї дружини. Ванна з аромамаслами, свічки, смачний обід і вино – ось ваша головна зброя на ніч. Буде доречним купити новий комплект еротичної білизни. Все це важливо, але перш за все від вас вимагається якісний секс. Дайте можливість своїй половинці розслабитися і відчути себе королевою, бажання якої задовольняються негайно. Тоді вона точно не відмовить вам у такій дрібниці, як риболовля.

Бартер

Цей спосіб, як правило, обходиться дорого. Будь-яка жінка зрадіє походу в салон краси, спа або масаж. Придбайте заздалегідь сертифікат, а перед тим, як відпрошуватися на риболовлю, помпезно вручіть подарунок. До речі, продуктом обміну може бути похід у клуб або караоке з подругами або щось індивідуальне.

Сподіваємося, це допоможе. Якщо ви все-таки зуміли відпроситися на риболовлю, то видання "Коментарі" розповість головні тонкощі весняної риболовлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!