Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Однієї насадки мало: кращі підсилювачі смаку для лову хижої риби
commentss НОВИНИ Всі новини

Однієї насадки мало: кращі підсилювачі смаку для лову хижої риби

Атрактанти, які легко перетворять хижу рибу в твою здобич

7 травня 2020, 11:37 comments2299
Поділіться публікацією:
Однієї насадки мало: кращі підсилювачі смаку для лову хижої риби

Сучасна рибальська індустрія пропонує безліч різних пристосувань для лову риби — вудки, спінінги, різні насадки, гачки і багато іншого. Але цим справа не обмежується. Великою популярністю користуються різні гелі, пасти та рідини, які будуть робити приманку більш привабливою для риби.

Сьогодні ми поговоримо про те, який атрактант слід використовувати для лову хижої риби.

Liquid Mayhem

Паста призначена для безлічі видів штучних насадок. До її складу входять натуральні амінокислоти, що підвищують смакові властивості приманки.

Ecogear Oil

Масляниста рідина чудово підходить для лову в осінній і зимовий час року. Завдяки своїй структурі, масло відмінно тримається на пластиковій і силіконовій поверхні.

Berkley Spray Gulp Alive

Американська компанія славиться якістю продукції. Даний атрактант виготовлений у вигляді спрею, що робить його більш економічним, ніж паста. Після нанесення на поверхню, рідину необхідно рівномірно розподілити по всій приманці і дати трохи підсохнути.

Mega Strike

Практично кожен досвідчений спінінгіст стикався з цією пастою. Продукція Mega Strike – це одна з найбільш популярних добавок, яку застосовують для різних видів приманок. Консистенція дозволяє наносити пасту як на м'яку гуму, так і на пластиковий воблер. Після покриття приманки тонким шаром необхідно трохи почекати, щоб паста завітрилась.

Ці пасти і гелі навіть найбільш запеклого хижака зроблять твоєю здобиччю. Також видання "Коментарі" розповість п'ять цікавих фактів про лосося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!