Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Огляд кращих ехолотів для лову з човна
commentss НОВИНИ Всі новини

Огляд кращих ехолотів для лову з човна

Ці пристрої неодмінно стануть в нагоді кожному, хто хоче повернутися додому з багатим уловом

12 травня 2020, 15:12 comments1916
Поділіться публікацією:
Огляд кращих ехолотів для лову з човна

Ехолот є незамінним пристроєм для будь-якого професійного рибалки. З його допомогою він зможе дізнатися рельєф дна, вимірювати глибину в зоні рибної ловлі, підкорегувати свою роботу і з'ясувати, де знаходиться найбільше риби. Вибрати хороший ехолот не так вже і просто. Все залежить від того, які цілі ти поставиш перед собою. Ми цілком можемо допомогти тобі в цьому питанні, розповівши про три кращих эхолоти та їх головні характеристики та функції.

"Практик ЕР-6 Pro 2" — простий та інформативний

Ця модель може використовуватися як влітку, так і взимку. Цей ехолот добре показав себе і в підлідному ловы. Корпус має невеликий розмір і зручну форму, створений з вологонепроникного матеріалу. Він оснащений одним променем. Розмір екрану цілком прийнятний – 30х50 мм Глибина дослідження – до 25 м. Він здатний дати повну інформацію про рельєф дна, розмір риби, яка потрапила в поле його видимості, температуру повітря. Цей апарат відноситься до економ-сегменту.

JJ-Connect Fisherman 600 – портативний всесезонний

Відмінною особливістю цього ехолота стало те, що його можна використовувати і в літній, і в зимовий сезони. Пристрій оснащений одним променем, екран невеликий – 4 дюйма, на ньому контрастно відображаються дані про стан дна, точне знаходження риби. Глибина дослідження – до 280 м. Цей апарат має невелику вагу – 700 г. Він компактний і простий в роботі. До речі, на ньому можна регулювати швидкість оновлення даних.

Lowrance Hook 7x – компактний і багатофункціональний

У цьому ехолоті, як і в попередньому, кольоровий дисплей, а ось його розмір навіть трохи більший – 5 дюймів. На ньому відмінно відображаються контрастні дані. Пристрій показує в реальному часі стан дна, уточнює рельєф і може вказати точне місце знаходження здобичі. Глибина дослідження – від 91 до 305 м. Зараз саме Lowrance Hook 7x став оптимальним варіантом, в якому ідеально поєднуються вартість і якість.

Ці пристрої допоможуть тобі не залишитися без улову, якщо ти вирішиш порибалити на човні. Також видання "Коментарі" розповість п'ять цікавих фактів про лосося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!