Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Як очистити човен від запаху риби: кілька слушних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як очистити човен від запаху риби: кілька слушних порад

Ці кілька порад допоможуть тобі уникнути неприємного запаху у своєму човні

14 травня 2020, 11:21 comments2293
Поділіться публікацією:
Як очистити човен від запаху риби: кілька слушних порад

Риба має специфічний запах. Навіть у деяких любителів риби та риболовлі він не завжди викликає позитивні відчуття. Не кажучи вже про ті проблеми, які він створює, коли рибою пропах човен в якій ти рибалив напередодні.

Сьогодні ми розповімо тобі, як позбавитися від запаху риби у своєму човні. Зрозуміло, ти можеш сказати: "Треба провітрити і всі справи". Це правильне рішення, але ми пропонуємо вихід з тих ситуацій, коли навіть провітрювання не допомагає.

Чистий якірний відділ і рибальські снасті

Якірний відділ часто може бути джерелом рибного запаху, особливо, якщо за сіттю немає належного догляду. У якірний відділ може прослизнути приманка, може намокнути волосінь, а ланцюг може покритися піском або мулом. При навчанні ловлі на човні потрібно мати на увазі, що ретельне очищення якірної лінії, внутрішньої частини якірного відділу та інших пристосувань сприятиме зменшенню неприємного рибного запаху.

Харчова сода

Одною з найкращих порад щодо усунення рибного запаху з будь-якого покриття човна є порада по використанню харчової соди. Потрібно розсипати по поверхні човна харчову соду, дати їй вбратися протягом декількох годин або ночі, а потім пропилососити. Обов'язково потрібно проконсультуватися з виробником човна перед використанням будь-якого типу миючого засобу на підлозі або оббивці транспортного засобу.

Білий оцет

Ще одна корисна порада, що дозволяє позбавитися від рибного запаху в особливо проблемних місцях, передбачає використання білого оцту. Необхідно налити трохи білого оцту в ємність і залишити на поверхні човна на кілька годин. Білий оцет є ефективним натуральним дезодорантом, і не має токсичних властивостей.

Ці поради допоможуть утримувати човен в ідеальній чистоті і позбавить від неприємного запаху. Також видання "Коментарі" розповість про кращі підсилювачі смаку для лову хижої риби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!