Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Кращі позашляховики для полювання: п'ять бюджетних варіантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі позашляховики для полювання: п'ять бюджетних варіантів

П'ять автомобілів, які підійдуть для переміщень і транспортування видобутку під час полювання

15 травня 2020, 11:05 comments9447
Поділіться публікацією:
Кращі позашляховики для полювання: п'ять бюджетних варіантів

Як правило, полювання проходить у важкодоступних для звичайних автомобілів місцях. Крім того, якщо мова йде про полювання на великого звіра, транспортний засіб має бути достатньо містким, щоб перевозити здобич. Саме тому любителям полювання необхідний позашляховик. А оскільки далекд не всі можуть дозволити собі такий автомобіль, ми розповімо тобі про п'ять найкращих бюджетних позашляховиків, на які цілком можливо накопичити.

Лідером топ-5 став Mitsubishi Pajero Sport. Його вигідно відрізняють місткий кузов, рамна конструкція і якісні двигуни.

Друге місце зайняв Mitsubishi Pajero. Завдяки трансмісії "супер-селект" на автомобілі можна з комфортом їздити і по бездоріжжю, і по асфальту. Мінусами є схильність до корозії, а також вік моделі. Ці якості заважають знайти гідний екземпляр.

Третє місце належить Nissan Terrano. Високі позашляхові якості забезпечує йому високий кліренс. Однак через нього ж автомобіль гірше відчуває себе на асфальті.

Четверте місце належить UAZ Patriot. Експерти вибрали його за повноцінну раму з двома мостами, просторий салон і невисоку вартість. Мінусом є якість фарбування і схильність до корозії.

П'яте місце рейтингу зайняла Lada 4×4. Позашляховик оснащений двигуном об'ємом 1.7 літра і потужністю трохи більше 80 кінських сил. Завдяки несучому кузову Lada 4×4 добре їде по асфальту, але занадто чутлива до корозії.

Ці автомобілі будуть незамінні в умовах вкрай незручних лісових доріг. Також видання "Коментарі" розповість про кращі породи собак для полювання на дрібного звіра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!