Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Топ-3 обертових блешень для лову великої риби
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 обертових блешень для лову великої риби

Обертові блешня були незаслужено відсунуті на другий план іншими штучними приманками

18 травня 2020, 11:43 comments3380
Поділіться публікацією:
Топ-3 обертових блешень для лову великої риби

Штучна приманка дуже популярна серед сучасних рибалок. Нарівні з тістом або черв'яками активно використовуються воблери або силіконові приманки. Вони настільки популярні, що на їх тлі часто залишається непомітним ще один вид приманки — обертові блешня. Тим не менш, вони дуже зручні і ефективні для тих, хто хоче похвалитися великим уловом. Саме тому ми вирішили виправити несправедливість і розповісти про деякі види цієї приманки.

Pontoon21 Ball Concept №1.5

bycUXv80ml26oNLyMcijYFjnl.jpg

Фірма Pontoon21 доповнила свій модельний ряд кількома серіями обертових блешень. Особливістю блешні є збірний сердечник, зі зміщеним до хвоста центром ваги. Це надає блешні відмінні польотні характеристики та оригінальну гру. Блешня стійка на сильній течії і ловить будь-яку хижу рибу. Принада відмінно проявила себе в тому числі в лові жереха. Окремо варто виділити відмінне покриття приманки, яке збереже зовнішній вигляд блешні після багатьох рибалок.

Blue Fox super vibrax

6ddsByrtfOq2LNcDU_cKJZ3Gf.jpg

Стабільна робота на самих повільних проводках робить цю блешню актуальною восени, коли щука реагує на проводку на межі зриву. Не варто купувати super vibrax у неперевірених продавців, оскільки вона дуже активно підробляється і замість оригінальної блешні ти можеш купити китайську підробку, яка хоч і буде виглядати ідентично до оригінальної блешні, але з великою ймовірністю не буде мати того ж балансу, що і в оригінальній блешні, а так само покриття досить швидко потьмяніє і перестане радувати тебе своїм зовнішнім виглядом, що втім не позначиться на уловистости блешні. Окремо варто сказати, що є версії блешні з флуоресцентним забарвленням, яке буде відмінно видно в каламутній і брудній воді.

Mepps comet Black Fury

PfWp8KxjwBhFs72adEc0w-So0.jpg

Легендарна приманка від легендарної фірми. Блешня володіє стабільною роботою на повільній проводці. Black Fury показує найбільшу ефективність в стоячій воді і під час лову на сильному плині. Приманка випускається в розмірах від № 00 до № 5. Якщо ти не береш цілеспрямовано ультралайтовую блешню, то дрібнити з розміром не варто. Блешня дуже універсальна, крім банальних окунів і щук на "чорну фурію" відмінно ловиться і білий хижак на кшталт окуня або головеня.

З таким інвентарем ти маєш всі шанси повернутися додому з дуже непоганим уловом. Також видання "Коментарі" розповість, як очистити човен від запаху риби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!