Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Підбираємо чохли для вудок правильно
commentss НОВИНИ Всі новини

Підбираємо чохли для вудок правильно

Правильне транспортування вудок - це важлива складова будь-якої риболовлі

20 травня 2020, 13:10 comments2019
Поділіться публікацією:
Підбираємо чохли для вудок правильно

Транспортування вудок — це одна з головних складових будь-якого виїзду на риболовлю. Іноді це може стати справжньою проблемою, знайти рішення якої може далеко не кожен. Вся проблема полягає в тому, що якщо елементи вудилищ будуть зіштовхуватися або ударятися, то вудки зіпсуються. При такому впливі пошкоджується лакове покриття, в результаті чого вода починає псувати деревину.

Найкраще упаковувати вудку в чохол з досить м'якої, але водонепроникної тканини. Він зуміє захистити вудку від вологи і запобігає деформацію пропускних кілець. Було б непогано, щоб в кишені були спеціальні відділення, призначені для кожного коліна вудки і відповідна за розміром опуклість для котушки.

Якщо під час поїздки на риболовлю використовується автомобіль, то слід брати короткі чохли. Якщо ж до місця риболовлі доведеться добиратися на велосипеді, то цілком згодятся і довгі чохли. Головне, щоб вони були оснащені широкими лямками. Не зайвими будуть додаткові відділення для інших риболовних приладдя.

Дотримуючись цих порад, ти зможеш без проблем доставити вудку до місця риболовлі і назад. Також видання "Коментарі" розповість, як очистити човен від запаху риби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!