Головна Новини Чоловік світлина Десять сучасних фотоапаратів з неймовірним дизайном. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять сучасних фотоапаратів з неймовірним дизайном. Частина 1

У формі запальнички, годинника, пропелера... Фантазія розробників фотоапаратів не знає кордонів

7 лютого 2020, 13:42 comments3277
Поділіться публікацією:
Десять сучасних фотоапаратів з неймовірним дизайном. Частина 1

В основному ми уявляємо собі сучасні фотоапарати, як досить громіздкі пристрої з величезним висувним об'єктивом. Або ж ми вже давно не переймаємося покупкою фотоапарата, оскільки якісної камери на смартфоні цілком достатньо.

Тим не менш, винахідливі розробники до цих пір вражають неймовірним дизайном сучасних фотоапаратів. А враховуючи те, що їх функціональність також завжди на високому рівні, такі пристрої також користуються популярністю.

Сьогодні ми поговоримо про фотоапарати, які відрізняються досить оригінальним зовнішнім виглядом.

DfO6w76NG6nsEPTbp2GeIMCc6.jpg

Спочатку може скластися враження, що перед вами звичайна запальничка фірми Zippo, але коли відкривається кришка, то перед очима виникає VGA камера 640 x 480 всередині якої є 64 Мб вбудованої пам'яті, USB-роз'єм, фототаймер та інші не менш шокуючі (для запальнички) функції. Щоб підключити камеру до комп'ютера, слід просто увіткнути шнур з одного боку в камеру, а з іншого — в USB порт. Програмне забезпечення після установки відкриває широкий спектр корисних функцій: друк, форматування, кадрування, збереження, а також інші маніпуляції з фотографіями.

8O4L-x3TU-vLDpVq2gBzVfPVy.jpg

BINOCA01 об'єднує функціональність 2-мегапіксельної камери і бінокля. Вона живиться від 2 батарей AA і включає 32Мб вбудованої пам'яті. Але є декілька нюансів: немає LCD дисплея, щоб переглянути зроблені фотографії, а пам'ять можна збільшити за допомогою карт розширення пам'яті, оскільки відсутній слот. Цей пристрій має розміри 116 x 67 x 37 мм і важить всього 215 р.

yJ5rfFVlRCp-ZKb9d1dIglA2A.jpg
Дана камера Seitz насправді "використовує 160 мегапікселів, щоб створити живу картинку розміром 6 x 17 см". Також вона має швидкість спрацьовування затвора 1/20 000 секунди, швидкість передачі даних в 300Мб/с, а також вибір з значень ISO 500-10000. Але вона також має недолік – портативна версія (зображена на фото) коштує цілих 32 266 доларів, у той час як студійна версія — 33 715 доларів.

c96SxGbGc8_rd8ocXxugs7DrZ.jpg

Зі своїм унікальним ергономічним дизайном "Камера 360", створена Седріком Таєм, дозволяє користувачам робития кісні панорамні знімки, використовуючи тільки одну руку. "Камера 360 створена з особливо продуманим інтерфейсом, основні функції управління здійснюються за допомогою сенсора, для чого зовнішня поверхня була зроблена рівною".

dbJJG-RDMLmWVPEbSwN4vrzUR.jpg

Ця "водонепроникна (до глибини 30 м) ручна камера GoPro Digital Hero" безумовно заслуговує вашої уваги. Нею можна зробити цифрові знімки роздільною здатністю 648 x 480 / відео 320 x 240 пікселів. Вона має внутрішню пам'ять 32 Мб. Ви можете скласти її, притиснувши до зап'ястя, якщо ви її не використовуєте. А коли захочете зробити знімок – просто розкладіть перпендикулярно до руки і знімайте!

Вражає, чи не правда? Погодьтеся, хотілося б побільше дізнатися про такі дивовижні фотоапарати. Така можливість у вас з'явиться в другій частині цієї статті. А поки видання "Коментарі" розповість, як правильно вибирати годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!