Головна Новини Чоловік світлина Десять сучасних фотоапаратів з неймовірним дизайном. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять сучасних фотоапаратів з неймовірним дизайном. Частина 2

У формі запальнички, годинника, пропелера... Фантазія розробників фотоапаратів не знає меж

13 лютого 2020, 13:19 comments2800
Поділіться публікацією:
Десять сучасних фотоапаратів з неймовірним дизайном. Частина 2

Головний стереотип про сучасні фотоапарати — це досить громіздкі пристрої з величезним висувним об'єктивом. Часто ми задаємо собі питання, навіщо взагалі потрібен фотоапарат при наявність смартфонів з якісними камерами.

Тим не менш, винахідливі розробники до цих пір вражають неймовірним дизайном сучасних фотоапаратів. А враховуючи те, що їх функціональність також завжди на високому рівні, такі пристрої користуються чималою популярністю.

Ми продовжуємо говорити про фотоапарати, які відрізняються неординарним зовнішнім виглядом.

wBWtcmoLgudIXbgYwUV0jXoqu.jpg

Фотоіндустрія розвивається семимильними темпами. Вже сьогодні якісна оптика вміщується в маленьку камеру. Концепт Canon Snap – втілення фотоапарата майбутнього. Snap настільки малий, що його можна носити на пальці, подібно кільцю. При цьому камера володіє великою потужністю і може конкурувати з великими і дорогими апаратами. Правда, бентежить наявність лише однієї кнопки управління.

wNUwUVB44GR_U_KktZG1pI6oQ.jpg

"Літаюча паличка" від дизайнера Цуно Ванга. Це справді літаюча паличка з камерою. Спосіб застосування простий: потрібно розкрутити паличку в долонях, а потім відпустити. Камера буде фотографувати автоматично через задані проміжки часу.

RaqmwijsgB1UNsJbt9jVwoIaO.jpg

Фотоапарат-"лупа". У видошукачі майбутні знімки видно з спотвореннями, ніби користувач фотографує ширококутним об'єктивом. Дурниці, зате прикольно. До речі, 16-міліметровий об'єктив "смішної" камери має дзеркальну поверхню, так що користувач може фотографувати не тільки криві будинки і вулиці, але і власне обличчя.

kFCO_HDFLQYMmvDbD93tn3qDx.jpg

У цьому крихітному апараті немає нічого, що, здавалося б, входить в обов'язкову комплектацію фотоапарата: ні видошукача, ні ЖК-екрану, кнопка управління і то всього одна. Втім, свою базову функцію цей ліліпут з вбудованою камерою все ж виконує – він робить фотографії. Хоча оцінити їх якість ви зможете лише підключивши пристрій до комп'ютера.

94EOYERAreBUsB_SsW4akHO0g.jpg

Triops – потужна цифрова камера з трьома надширококутними об'єктивами. Девайс можна підкидати, підвішувати, перевертати – він буде працювати в будь-якому положенні. Камера реагує на звуки, рухи і на ручний спуск затвора. Є спортивний режим, коли фотографії робляться з мінімальним інтервалом, і панорамна зйомка на 360 градусів. Слід зазначити, що цей гаджет має досить потужний корпус. Фото можна передавати по бездротовому зв'язку на окремий екран.

Якщо захочете вирізнятися серед друзів, то мати яким-небудь з цих фотоапаратів буде не зайвим. А щоб вибір був ширший, видання "Коментарі" нагадає, які дивовижні фотоапарати розглядалися в першій частині статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!