Головна Новини Чоловік світлина Подорожі та фотографії: що слід взяти з собою
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорожі та фотографії: що слід взяти з собою

Фотоаксесуари, які допоможуть вам зробити незабутні фотографії в будь-якій подорожі

3 березня 2020, 13:18 comments3314
Поділіться публікацією:
Подорожі та фотографії: що слід взяти з собою

Подорожі та фотографія йдуть рука об руку. Не будьте хлопцем, який повертається з дивовижних місць з зображеннями нижче номіналу. З правильним спорядженням і кількома базовими навичками в задній кишені ви можете підняти свої пригодницькі фотографії на нову висоту і повернутися не тільки з яскравими спогадами, але і з зображеннями, які варто роздрукувати і повісити на стіну.

Fuji X-T3 бездзеркальна цифрова камера, лише корпус

5NvPZNuOL8ESYZsvUBAKrCjre.jpg

Почнемо з самого корпусу камери. В даний час є безліч варіантів корпусів камер, але ми віддаємо належне Fuji X-T3 за його стійку до атмосферних впливів конструкцію, компактний дизайн, режим спортивного пошуку і загальну якість. І все це в сукупності є ідеальним вибором. Нам також подобається, наскільки інтуїтивно зрозумілі елементи управління для тих, хто знімає з рук, а також загальна естетика камери.

Об'єктив Fujifilm XF 16 мм f / 1.4 R WR

1EgnNac6bCabArJ-BFyhetYIH.jpg

Кожен хороший корпус камери заслуговує однаково хорошого об'єктива або двох. Ми рекомендуємо 16 мм від Fuji при створенні надійного комплекту для подорожей. Це одна з наших головних визначних пам'яток, коли справа доходить до пейзажної фотографії. 16 мм дозволить вам знімати епічні ширококутні знімки. Але не використовуйте цю лінзу тільки в альбомній орієнтації. Вона відмінно підходить для рухомих об'єктів (біжать по стежках, дика природа і т. д.) і відмінно працює в умовах слабкої освітленості.

Об'єктив Fujifilm XF 35 мм f / 1.4 R

6qAmHNWo-4oSc180bkULfkZBL.jpg

Ви можете покрити більшу частину землі з 16-міліметровим об'єктивом, але ви все одно можете додати цей 35-міліметровий об'єктив в свій пакет. Чому? Це робоча конячка об'єктива. Він застосовується в будь-яких умовах освітлення, він швидкий, компактний і створює чудові боке і кремову текстуру фону. За допомогою цього об'єктива ви можете створити кілька динамічних портретів, а також зробити магію вуличної фотографії з її невибагливим розміром.

Manfrotto Befree-Advanced Tripod

uP4talzhZXe7ATxYFxBvvwCaT.jpg

Технологія з вуглецевого волокна зробила все, від триатлонних велосипедів і літаків до більш надійних і легких штативів для подорожей. Цей штатив від Manfrotto довгий час користується довірою у фотографів. Він важить 2,76 фунтів і потрапив у цей список завдяки своїй стабільності та жорсткості, що прирівнюється до різких знімків і здатності знімати довгі витримки. Ніхто не любить тягнути штатив, але цей варіант з кульовою головкою зручний для активних переміщень.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш раритетних фотоапаратах ХХ століття.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!