Головна Новини Чоловік світлина Робимо круті фотографії на мобільний телефон
commentss НОВИНИ Всі новини

Робимо круті фотографії на мобільний телефон

Навіть не будучи професійним фотографом, ти цілком можеш зробити гарну фотографію з допомогою свого мобільного телефону

16 березня 2020, 15:16 comments3529
Поділіться публікацією:
Робимо круті фотографії на мобільний телефон

Зробити гарну фотографію на мобільний телефон не так вже і просто, навіть якщо у тебе одна з останніх моделей смартфона. Можуть тремтіти руки, сонце буде світити не з тієї сторони, не зможеш нормально прицілитися... Але якщо все-таки хочеш сфотографувати гарний пейзаж або старовинну споруду, то ось тобі кілька важливих порад. Вони допоможуть зробити гарні фотографії власними силами і не вдаватися до послуг когось іншого.

Почисти об'єктив

Щоб на ньому не було плям від тістечка, яке ти з'їв перед цим. Протирай ганчіркою объктив кожен раз, коли вирішиш зробити фотографію. При цьому намагайся скельце не дряпати.

Забудь про ZOOM

ZOOM погано впливає на якість картинки, з'являються шуми. Не використовуй ZOOM. Краще наблизься до об'єкта.

Все на максимум

Встанови роздільну здатність і якість зображення на максимум. Не потрібно економити на пам'яті і ресурсах смартфона, якщо хочеш зробити дійсно гарні фотографії.

Знімай кілька разів

Зроби кілька фотографій. Так чинять навіть досвідчені фотографи, оскільки розуміють: кадр не відразу може вийти ідеальним. Причин цьому багато: рука, що здригнулася, неправильний фокус або чиясь мордаха в кадрі.

Освітлення

Воно відіграє надзвичайно важливу роль. Краще всього фотографувати при денному світлі і на вулиці. І запам'ятайте: якщо джерело світла перед камерою, а не позаду, то потрібно включати спеціальний режим зйомки — HDR.

Тепер у тебе є шанс зробити непогану фотографію і залишити пам'ять про твою поїздку. А видання "Коментарі" розповість, яка стане в нагоді фототехніка, якщо хочеш фотографувати професійно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!