Головна Новини Чоловік світлина Як почати кар'єру фотомисливця: поради новачкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Як почати кар'єру фотомисливця: поради новачкові

Фотополювання може стати гарною альтернативою висліджуванню і вбивству звірів

22 квітня 2020, 13:08 comments2796
Поділіться публікацією:
Як почати кар'єру фотомисливця: поради новачкові

Далеко не всі чоловіки позитивно ставляться до полювання, яке призводить до загибелі багатьох диких тварин, у тому числі червонокнижних. Але що робити, якщо тварин шкода, але хочеться робити вилазки в ліс, вистежувати рідкісних тварин, розвивати свої здібності до маскування і переслідування здобичі? Відповідь тут проста — займися фотополюванням. Озброївшись замість рушниці фотоапаратом ти зможеш також вистежувати рідкісних птахів і тварин, розвивати навички мисливця і підтримувати фізичну форму.

Ми розповімо тобі деякі премудрості, які повинен знати фотомисливець-початківець. Насамперед потрібно підібрати правильну фототехніку.

Вести зйомку можна і на мобільник і на сучасний смартфон, можна придбати дорогий фотоапарат з телеоб'єктивом, а можна знімати на цифровий фотоапарат з великим збільшенням. Такий фотоапарат дозволить робити знімки перебуваючи, наприклад, на іншому березі річки середньої ширини. Сучасні гаджети дозволяють робити невеликі відеоролики і, якщо пощастить, можна зняти класне відео для розміщення на ютубі і в соціальних мережах.

Але не варто забувати, що як і звичайне полювання, фотополювання вимагає дотримання певних правил безпеки. Ось найголовніші з них:

1. При фотосесії взимку вихід на лід завжди пов'язаний з ризиком.

2. Обережно треба підходити до фотозйомки змій. Можна зробити фото вужа з близької відстані, якщо ти знаєш що це вуж. Але якщо змія не знайома, то до неї краще не наближатися.

3. Річка і водойми — це джерело небезпеки і сильно ризикувати заради гарного знімка не варто.

4. Селфі з тваринами і птахами. Тварини і птахи також є джерелом небезпеки. Відомий випадок коли рибалки вирішили зробити селфі з бобром, бобер злякався і перегриз одному з рибалок артерію, все закінчилося летальним результатом.

Ці поради допоможуть тобі почати кар'єру фотомисливця. Впевнені, у тебе все вийде. Вдалою фотополювання!

Також видання "Коментарі" розповість про головні особливості риболовлі на човні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!