Головна Новини Чоловік вино і напої Пиво для чоловіка: аргументи "за" і "проти"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пиво для чоловіка: аргументи "за" і "проти"

У всьому є свої плюси і мінуси, головне - помірність

21 серпня 2019, 12:11 comments13021
Поділіться публікацією:
Пиво для чоловіка: аргументи "за" і "проти"

Існує відома теорія про шкідливість пива для чоловічого здоров'я: згідно з нею, від пива швидко набирають вагу, більше хворіють і мають проблеми з потенцією. Частина цих тверджень дійсно правдива, але значно рідше говорять про те, яка користь від пива для організму чоловіка. Але перелічені нижче факти говорять про користь пива для чоловіків тільки в малих кількостях. Зловживання цим напоєм зводить нанівець всі його корисні якості.

По-перше, у пиві міститься багато калію при майже повній відсутності натрію. Це означає, що чоловіки зі схильністю до високого тиску можуть брати пиво для його зниження.

По-друге, пиво — це джерело вітамінів і мікроелементів. За їх змістом пиво можна порівняти з натуральним фруктовим соком. Тут є і вітаміни групи B, цинк, залізо, магній. Цей комплекс сприяє роботі нервової і травної систем, а також щитовидної залози.

По-третє, корисна властивість пива для чоловіків полягає в зміцненні кісток і зниженні ймовірності утворення тромбів в судинах.

Нарешті, пиво володіє заспокійливим ефектом і відмінно проявляє себе при безсонні як снодійний засіб.

При цьому користь темного пива для чоловіків вище, ніж світлого. Це пов'язано з більш високим вмістом вільного заліза і деяких інших елементів. Однак користь і шкоду пива для чоловіків тісно пов'язані, і часте вживання пінного може призвести до проблем з організмом.

Gk8huPwGhRkfAFNeaS4a_K8OY.jpg

Головні мінуси в споживанні пива чоловіками

Головний негативний вплив пива на чоловічий організм полягає в тому, що воно пригнічує вироблення тестостерону — чоловічого гормону — і стимулює вироблення жіночого гормону. При регулярному вживанні пива в значних кількостях може збільшитися таз і грудні залози.

Крім того, вживання пива пробуджує апетит, тому можна, не помітивши, з'їсти значно більше, ніж зазвичай. Це часто призводить до повноти і є основою для міфів про те, що пиво калорійне.

Говорячи про користь і шкоду темного, нефільтрованого, живого або безалкогольного пива для чоловіків, можна сказати, що вживання пінного напою в помірних кількостях (до 500 мл на день) буде швидше корисним, ніж шкідливим.

Також видання "Коментарі" розкаже, чому червоне вино корисне для чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!