Головна Новини Чоловік вино і напої Як залишатися у формі під час застілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Як залишатися у формі під час застілля

Які вжити заходи, якщо хочеш залишатися тверезим під час п'янок

16 вересня 2019, 12:33 comments2757
Поділіться публікацією:
Як залишатися у формі під час застілля

Досить часто в житті багатьох чоловіків трапляються ситуації, коли не вийде утриматися від вживання алкоголю і при цьому потрібно постаратися довго залишатися тверезим. Особливо це актуально під час спілкування з дівчиною, або наприклад, якщо ви працюєте Дідом Морозом.

Пропонуємо вашій увазі кілька рекомендацій, які допоможуть вам довгий час залишатися у формі.

1. За годину до початку п'янки, можна з'їсти невеликий шматочок сала, або трохи вершкового масла. Жир, що міститься в салі і олії, покриє стінки шлунка через що сповільнитися всмоктування алкоголю в кров.

Але в цьому способі є один мінус — якщо "захисний" шар розсмокчеться, існує велика ймовірність того, що весь алкоголь буквально за кілька хвилин надійде в кров і ви швидко сп'янієте. Тому ще перебуваючи вдома, щільно поїжте!

2. За пару годин до застілля, випийте активоване вугілля, одної таблетки буде цілком достатньо. Активоване вугілля – це абсорбент, який здатний вбирати велику частина випитого алкоголю.

TeGR2qtZSO47vLpU2vBmiz8D0.jpg

3. Не забувайте закушувати після того, як випили. Якщо є можливість — побільше закушуйте м'ясом. Після потрапляння м'яса в шлунок, почнеться перетравлення м'ясного білка, і шлунок частково буде зайнятий. До іншим витверезуючих продуктів можна віднести – квашену капусту, солоні огірки, а також помідори.

4. Свіже повітря може уповільнити сп'яніння. Таким же ефектом володіє умивання холодною водою. Якщо ви на свіжому повітрі — тріть вуха і при цьому глибоко дихайте і видихайте.

Але будь обережні, такі дихальні вправи можуть викликати запаморочення, після якого сп'яніння почне потроху відступати. Якщо застілля проходить з танцями, не відмовляйтеся від них, оскыльки разом з потом виходить алкоголь.

5. Не змішуйте різні алкогольні напої. Це практично завжди призводить до швидкого сп'яніння.

6. Не рекомендується запивати алкоголь газованою водою. Бульбашки, що містяться у воді, посприяють практично миттєвому потраплянню алкоголю в кров. Запивати алкоголь краще лимонним соком або звичайною водою.

CoP765XdbEjkxKT_8rv7HZF4J.jpg

7. Якщо є можливість — під час застілля пийте міцний чай з лимоном або каву.

8. Ще перебуваючи вдома, можна приготувати і взяти з собою "рятувальний" коктейль, що складається з ложки рослинного масла, яєчного жовтка, червоного перцю, кількох крапель горілки, а також лимонного соку. Під час застілля зрідка попивайте його і тоді ніяке сп'яніння вам не загрожує.

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно пити горілку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!