Головна Новини Чоловік вино і напої Як пов'язані між собою вживання алкоголю і зайва вага
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пов'язані між собою вживання алкоголю і зайва вага

Занадто велике захоплення алкоголем може призвести до появи зайвої ваги

28 жовтня 2019, 14:34 comments5675
Поділіться публікацією:
Як пов'язані між собою вживання алкоголю і зайва вага

Вживання алкоголю в помірних дозах навряд чи буде великою трагедією. Але слід бути готовим до того, що воно може призвести до появи зайвої ваги.

Як би не намагалися виробники алкогольних напоїв запевнити вас, що між їхньою продукцією і зайвою вагою немає ніякого зв'язку, це всього лише міф. Існує цілий ряд факторів, які в сукупності з вживанням алкоголю псують вашу фігуру. Сьогодні ми поговоримо про найголовніші з них.

Більше або менше? Звичайно ж більше

Більшість чоловіків при вживанні алкоголю втрачає почуття міри. Вони випивають більше, ніж планували. Дійсно складно обмежувати себе в чомусь, перебуваючи в галасливій і веселій компанії. Просто пам'ятайте, що якщо ви починаєте випивати алкоголю більше своєї норми, то ви поступово почнете ростити свій власний живіт.

Супутня їжа і напої = шкідливі калорії

Кока-кола, яку ви додаєте в свій ром, приносить зайві калорії і додаткову кількість цукру. Швидше за все, немає необхідності пояснювати, чому це шкідливо для вашого здоров'я. А як щодо картоплі фрі і свинячих вушок, якими ви закушуєте випивку? Всі ці речі вже точно не сприяють позбавленню від зайвих кілограмів.

6UaACcOhWoDAbsv1WUhIM_Ld8.jpg

Алкоголь = відсутність силових тренувань

Чи треба пояснювати сенс цієї рівності? Не важливо, чи це літр пива чи півпляшки горілки. Однозначно, з похмілля вам буде важко робити фізичні вправи. Ми зовсім не говоримо, що це неможливо. Просто майте на увазі, що користі такі тренування не принесуть. Проведені дослідження показали, що алкоголь погіршує спортивні результати. Це пов'язано з тим, що випите спиртне порушує енергетичний обмін під час фізичної вправи.

Рекомендуємо вам іноді говорити "Ні"

Ми не натякаємо на те, що у вас проблеми з алкоголем. Просто, не потрібно ходити абсолютно на всі вечірки, куди вас кличуть. Навчіться правильно розставляти пріоритети, а також говорити "Ні". Якщо вам у перший час буде досить важко відмовлятися від улюбленої веселої компанії, то можете для початку замінити свій джин з тоніком звичайною газованою водою. Також намагайтеся не забувати пити звичайну воду між прийомами алкоголю.

Дійсно, іноді важко стримати себе у вживанні улюбленого алкогольного напою. Але повірте, пробудження без ранкового похмілля — гідна нагорода за такі жертви.

Також видання "Коментарі" розповість найпоширеніші міфи про похмілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!