Головна Новини Чоловік вино і напої Яке вино слід вибрати для романтичного побачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке вино слід вибрати для романтичного побачення

П'ять видів вин, які забезпечать незабутнє романтичне побачення

31 жовтня 2019, 14:58 comments6221
Поділіться публікацією:
Яке вино слід вибрати для романтичного побачення

Вибір хорошого вина — одна з головних складових при плануванні романтичного вечора. Від того, наскільки правильно чоловік вгадає побажання своєї обраниці, залежить чи це просто приємний вечір чи він послужить поштовхом до початку чогось більш серьещного. Саме тому ставитися до вибору вина не можна легковажно.

Вино може по-різному вплинути на душу і тіло. Одне вино зробить голову важкою. Інше розслабить. Третє наштовхне на філософські роздуми. Але ми сьогодні поговоримо про ті сорти вин, які найбільше посприяють романтичній атмосфері.

Gentil Alsace

Відмінний спосіб представити коханій вина Ельзасу – дати їй спробувати келих "Жанті" від Хюгеля. Це вино робиться з купажу традиційних ельзаських сортів: рислінгу, гевюрцтраминера, мускату, сильванера і піно грі. "Жанті" має тонкий, дуже багатогранний, парфумований аромат.

Palás Moscato D'asti

Свіже і легке п'ємонтске вино з мускату. Один з найсильніших афродизіаків в світі. Спокуслива текстура, ненав'язливі бульбашки і легка сластинка. Це вино п'ється дуже швидко, тому майте при собі дві пляшки. На всяк випадок. Але краще просто поєднуйте його з десертами.

34F3hoWCfYXGpYOgfPralFghG.jpeg

Chateau Peyrassol Cotes de Provence

Це вино демонструє м'який, але об'ємний стиль господарства Пейрассоль. Вперше з'явившись тридцять років тому, воно досі робиться з самих старих лоз. Вина від Шато Пейрассоль можна знайти в картах найпрестижніших ресторанів Парижа, Бордо Реймса та інших міст Франції.

I Dossi Lambrusco Rosso dell'emilia

Червоне, трохи шипуче, солодке і легко п'ється. Таке вино буде дуже до речі на дружніх посиденьках, коли лінь шукати сенс і істину у вині. Це просте вино, яке краще всього пити сильно охолодженим і в чистому вигляді. Ламбруско ніколи не буває багато.

Taittinger Brut Reserve

Яскравий і класичний, дуже сухий брют чіткого огранювання. Тонкі смужки бульбашок і трохи стримана ароматика, на чолі якої стоїть нота бриошей. Це шампанське цінують за його класичний сухий і врівноважений стиль. У Таттанже відмінний баланс між кислотністю і тілом.

Вибравши одне з представлених вин, ви неодмінно проведете чудовий вечір. Не залежно від того, буде це романтичне побачення або дружні посиденьки.

А якщо ви віддаєте перевагу більш міцним напоям, видання "Коментарі" розповість, як правильно пити горілку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!