Головна Новини Чоловік вино і напої Головні переваги споживання безалкогольного пива
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні переваги споживання безалкогольного пива

У чому полягають головні переваги споживання безалкогольного пива

11 грудня 2019, 14:34 comments8166
Поділіться публікацією:
Головні переваги споживання безалкогольного пива

Багато чоловіків люблять пиво. І серед них є такі, які вживають безалкогольне. Але по інший бік барикад не менша кількість тих, хто просто не розуміє, в чому сенс споживання безалкогольного пива, яке не призводить до приємного відчуття сп'яніння.

Сьогодні ми підтримаємо прибічників безалкогольного пива і пояснимо, у чому полягають його головні плюси.

Якщо ви активно займаєтеся спортом

Вранці біг, ввечері спортзал. І так як мінімум три дні в тиждень. Алкоголь і тренування не дуже сумісні. А ось безалкогольне пиво в цьому випадку дуже допомагає. Вся справа в тому, що у будь-якого пива потужна соціальна функція. З безалкогольним пивом ви зможете спокійно зустрічатися з друзями після тренування і не відчувати себе білою вороною.

Також безалкогольне пиво допомагає швидко відновити баланс після навантажень. Є приклад німецької олімпійської збірної, яка випила за час зимових ігор в Кореї 3,5 тонни безалкогольного пива і зайняла срібне місце в загальному олімпійському заліку. Лікарі збірної підтвердили: ті, хто пив "нон-алко", менше хворіли на ГРВІ і хвороби дихальних шляхів.

e5n0SUVm8AsACOQnKGzOMnsrX.jpeg

Ви не набираєте зайву вагу

Безалкогольне пиво підійде і тим, хто зважився худнути. В ньому близько 20 кКал у 100 г і всього 4% вуглеводів – чудова альтернатива різних газировкам. Головне, не заїдати пиво чіпсами, курячими крильцями та іншими висококалорійними закусками.

Коли перед вами далека дорога

Вважається, що безалкогольне пиво було винайдено спеціально для водіїв. Це не зовсім так. Насправді, пиво без алкоголю винайдено в роки Сухого закону в США. І тільки через півстоліття воно стало напоєм для тих, хто за кермом. У всіх випадках, якщо ви зібралися в далеку подорож на автомобілі, то безалкогольне пиво – ваш головний супутник. Воно освіжає, не порушує координацію рухів і уваги. До того ж воно без проблем проходить всі перевірки на проміле.

4Oi_i8Gp955VySWK70AAzzXom.jpg

Будь-який момент гарний

Ви не повірите, але є люди, які п'ють безалкогольне пиво задля смаку. Це дійсно так. І їх з кожним днем все більше. Навіть німецькі крафтові пивовари час від часу воліють відмовитися від алкоголю заради іншого напою. Безалкогольного, але такого ж хмільного.

Lunch-time

Якщо ви не герой серіалу Mad men, напевно, вам не варто пити алкоголь під час робочого ланчу. А ось безалкогольне пиво – відмінний вибір. Справа в тому, що лагер відмінно відтіняє смакові якості багатьох страв. Виходить обід гурмана, за яким можна говорити тости без ризику бути звільненим. Так піднімемо ж келихи за те, що сьогодні п'ятниця!

Тепер, коли ви дізналися про основні переваги безалкогольного пива, залишилося лише вирішити, яке з них вам більше до смаку. І спокійно насолоджуватися приємним вечором в колі друзів або вдома за переглядом хорошого фільму. А видання "Коментарі" розповість, як приготувати глінтвейн в домашніх умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!